LIGA 1  ·  HERMANNSTADT

EXCLUSIV A început curățenia la Hermannstadt! 5 jucători importanți sunt pe lista neagră a lui Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat marti, 20 august 2019 12:00

HERMANNSTADT // Lucian Dumitriu și veteranii” Alexandru Dandea, Răzvan Dâlbea, Daniel Tătar și Ștefan Blănaru sunt pe lista neagră a președintelui Iuliu Mureșan.

La FC Hermannstadt, schimbarea liniilor e departe de a se fi încheiat. „Până la finalul perioadei de transferuri, pe 3 septembrie, vor mai veni și vor mai pleca jucători”, a confirmat președintele Iuliu Mureșan, care în perioada următoare pregătește mai multe despărțiri. 

Deși, la începutul campaniei, strategia a fost ca jucătorii care au dus greul sezonul trecut să fie păstrați, tocmai ei au ajuns acum pe lista neagră. Este vorba despre Lucian Dumitriu, Alexandru Dandea, căpitanul Răzvan Dâlbea, Daniel Tătar și Ștefan Blănaru.  

Antrenorul Costel Enache s-a bazat pe ei în debutul noii stagiuni, „sunt oameni deosebiți și sportivi extraordinari”, dar au aterizat treptat pe bancă, iar acum își caută echipe. Potrivit surselor Gazetei, Dumitriu și Dandea ar urma să ajungă la Clinceni, iar Blănaru, la Chiajna. De asemenea, tot cu bagajele făcute ar fi și secundul Eugen Beza. 

Abordat în această dimineață, Iuliu Mureșan a comentat: „Nu pot să vă confirm lista întru totul. E posibil ca unii dintre ei să plece, alții, dimpotrivă. Ne vom despărți de aceia care n-au șanse mari să joace. Lucrurile sunt în desfășurare”.

16 achizițiia făcut Hermannstadt în această vară. Antrenorul Costel Enache are în lot 30 de jucători

Alte demisii la vârf 

După plecarea președintelui Teodor Birț din funcție, încă doi oameni din staff-ul său și-au prezentat demisia. Este vorba despre team managerul Marius Lungu, care, ca și Birț, se afla în club de la înființarea acestuia, în 2015, și de ofițerul de presă Ovidiu Boica, jurnalist la cotidianul local "Tribuna".

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali explică de ce au picat negocierile cu Costel Enache: „Probabil e un om mai rușinos” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (6)
Vladimir Boerencu  •  20 August 2019, 20:02

Armenii au o vorba inteleapta: Nu e devina porcul ca-ti intra in casa, e devina cine lasa usa deschisa

Panda Sorin  •  20 August 2019, 15:18

Muresane, ia-ti toti mercenarii si cara-te urgent. Sibienii n-au nevoie de portughezii tai de mana a treia. Preferam sa jucam in liga a IV cu ciobanasii nostri dragi.

Panda Sorin  •  20 August 2019, 15:11

"Specialistul" Muresan a reusit sa elimine toti sibienii de la echipa, atat din teren cat si conducere. Dupa ce a bagat CFR-ul in insolventa, ca urmare a unui management "magistral", vrea sa aplice aceleasi metode si pe malurile Cibinului.

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1