FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Adam Nemec s-a supărat pe Dinamo! Motivul pentru care atacantul nu mai dă randament

Nemec e impresionant la echipa sa națională, dar slab la Dinamo Foto: Cristi Preda
Nemec e impresionant la echipa sa națională, dar slab la Dinamo Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2017 00:00

Adam Nemec e umbra atacantului de la naționala Slovaciei. Golgeterul ediției trecute pentru ”câini” le-a reproșat dinamoviștilor că nu l-au lăsat să plece în vară.

Fotbalistul de 32 de ani e în echipamentul alb-roșu un altul față de cel ce îmbracă tricoul primei reprezentative a Slovaciei. La ai lui e eficient și om de bază, la "câini" a ajuns rezerva lui Bokila, care și el este departe de cel ce impresiona în tricoul Petrolului. De unde metamorfoza lui Nemec?

Un tip retras și puțin volubil, Adam e supărat pe dinamoviști. El consideră că a fost nedreptățit în vară, când șefii clubului ar fi refuzat diverse oferte sosite pentru el. Jucătorului i s-a transmis dinspre impresarul său că a avut variante de a pleca în străinătate, în Zweite Bundesliga, în Emirate sau chiar în Premier League, dar că s-au opus conducătorii roș-albilor.

Ce i-au replicat dinamoviștii lui Nemec și care este situația sa contractuală aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
fangigi
fangigi  •  18 Septembrie 2017, 17:46

Mare scula si asta?

mariuss72
mariuss72  •  18 Septembrie 2017, 10:56
Postat de Eugen Iustin pe 18 Septembrie 2017, 10:49

Daaaaa, v-a vazut lumea atat de buni ca incearca sa va opreasca prin metode neortodoxe de la inca un sezon plin de realizari :))))

Scandalul se vinde bine, prietene...dar tu lasa-te prostit in continuare, data viitoare va fi despre echipa pe care o sustii, si vei fi si tu la fel de nemultumit.

771545396317549
Eugen Iustin  •  18 Septembrie 2017, 10:49
Postat de dinamo_fan pe 18 Septembrie 2017, 09:05

scopul gsp este in continuare cel de a inventa scandal in sanul echipei Dinamo cu stiri de genul asta venite "pe surse".

Daaaaa, v-a vazut lumea atat de buni ca incearca sa va opreasca prin metode neortodoxe de la inca un sezon plin de realizari :))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează