FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Adrian Thiess, prins cu minciuna la conferința de azi! O legendă dinamovistă transmite că nu se va implica în noul proiect de la Dinamo: "Cum își permite așa ceva?"

Radu Nunweiller
Radu Nunweiller

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2018 18:12

Mihaela Nunweiller, nepoata fostului mare dinamovist Radu Nunweiller și fiica fostului fundaș Lică Nunweiller, a dezmințit ferm informațiile furnizate azi de Adrian Thiess, potrivit cărora unchiul său ar urma să se implice în noul proiect al celor de la Dinamo.

"Radu este foarte supărat, nu e adevărat! Este o manipulare grosolană, cum își permite să implice numele familiei mele în așa ceva? Este o minciună! Unchiul și mătușa mea au fost revoltați când au auzit și au negat ferm orice implicare", a spus Mihaela Nunweiller pentru GSP.ro.

În vârstă de 73 de ani, Radu Nunweiller a evoluat ca mijlocaș pentru Dinamo în anii '60-'70. El a antrenat ultima oară în Elveția, în 2009.

"Unul dintre oamenii-cheie din această tranzacție a condus multe cluburi din Europa. A lucrat și cu Radu Nunweiller. Și el va fi implicat în acest proiect"
Adrian Thiess

Astăzi, într-o conferință maraton, Adrian Thiess a vorbit încă o dată despre grupul de investitori misterioși care ar fi interesați de preluarea lui Dinamo (detalii, aici).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
976095972414440
Stanculescu Teodor  •  31 Martie 2018, 08:53

A mai aparut *** în fotbalul romanesc. Atentie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  31 Martie 2018, 03:04

Thies spune de cineva care a lucrat si cu Radu N !? Nu vad unde este implicarea directa? Dar minciuna!?... Ati ajuns jalnici ca john milne gigistul tolerat de gsp ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  30 Martie 2018, 23:25

NIntrebarea logica este: De ce nu a dezmintit chiar Radu Nunweiller in persoana, nu secretara. Ceva e putred la mijloc. Probabil ca Nunweiller a acceptat la inceput, dar pe parcurs s-a razgandit ceea ce a dat apa la moara acestei hartii de impachetat guvizi ca sa faca un articol despre minciuna lui T

Vezi toate comentariile (20)
Comentează