FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

EXCLUSIV Alexandru Tudor, aproape de tragedie: "Ar fi trebuit să-mi amputeze ambele picioare de la genunchi în jos"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 16:00

Alexandru Tudor s-a retras oficial din arbitraj. Fostul arbitru a avut parte şi de o dramă în cei 47 de ani de viață. Nu se leagă de arbitraj, dar l-a îndreptat spre arbitraj. În decembrie 1989, participând la Revoluţie, a fost împuşcat în ambele picioare în timp ce era în Piaţa Aviatorilor.

"Ce a urmat nu mai ştiu, am leşinat de durere. Am fost dus la Spitalul Colentina şi aici am avut marele noroc să dau peste doi medici extraordinari. Dacă m-ar fi operat, ar fi trebuit să-mi amputeze ambele picioare de la genunchi în jos, dar ei au lăsat gloanţele acolo timp de 12 zile.

Explicaţia lor a fost că gloanţele erau prea aproape de artere şi, cum erau gloanţe crestate, era foarte periculos. De altfel, după ce mi-au fost scoase, gloanţele le-am păstrat, le am acasă. Am stat în ghips timp de 6 luni, m-am refăcut, dar am fost nevoit să renunţ la fotbal, eram la juniorii Gloriei Buzău. Nu mai aveam curajul de a pune piciorul la minge. Şi aşa am ajuns la arbitraj", a povestit Tudor în Gazeta Sporturilor.

CITEȘTE ȘI:

Prima parte a interviului EXCLUSIV cu Alexandru Tudor: "Mândru să fiu nebun" » Umblă cu o mașină de 1.500€ și cară în portbagaj unicul televizor din casă!

A doua parte a interviului EXCLUSIV cu Alexandru Tudor: "N-ai cum să găsești fericirea în iPhone! Și trebuie să fii fraier ca să iei șpagă!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2019, 14:57

Tot respectul. A fost meciul acela cu U ,dar oricine greseste.Aseara a m ascltat un interviu cu el.Un om modest , sincer.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 Ianuarie 2019, 10:20
Postat de samertx pe 01 Ianuarie 2019, 21:47

Măi peluza clonelor, orice om sănătos la la minte iși pune întrebări firești situației. Ce căuta, la vârsta lui, 16 ani, să fie împușcat, în ambii genunchi, cică, la revoluție? Mai ales că un glonț de 7,62 îi reteza picioarele amândouă, nu mai alerga fluierând pe gazon, băi ***! :))

Ca intotdeauna, cei din afara stiu mai bine decat cel in cauza. Ce sa stie Tudor ce i s-a intamplat? Cat despre ce cauta un pusti de 16 ani in strada, sa imi fie cu iertare dar e o nesimtire crasa sa intrebi asta caci datorita acelor pusti nebuni astazi putem sa vorbim orice. A, sa nu cumva sa repete si generatia de astazi nebunia celor de atunci? Asta sa fie teama cea mare?

samertx
samertx  •  01 Ianuarie 2019, 21:47
Postat de peluza pe 01 Ianuarie 2019, 20:52

Ce venin are userul cu clone! Tudor a fost cu adevărat revoluționar și nu încasează pensii ca alții.

Măi peluza clonelor, orice om sănătos la la minte iși pune întrebări firești situației. Ce căuta, la vârsta lui, 16 ani, să fie împușcat, în ambii genunchi, cică, la revoluție? Mai ales că un glonț de 7,62 îi reteza picioarele amândouă, nu mai alerga fluierând pe gazon, băi ***! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close