FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Alin Minteuan explică de ce FCSB dă chix de 4 ani în lupta pentru titlu: „Gigi Becali te face să te duci în cap ca antrenor”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat marti, 21 mai 2019 18:15

Alin Minteuan, antrenor interimar timp de 5 etape la CFR Cluj în acest sezon, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, după ce echipa sa a câștigat cel de-al doilea titlu consecutiv în Liga 1. 

Minteuan, devenit secund după revenirea lui Dan Petrescu, spune că la CFR Cluj nu există presiuni exercitate dinspre patron, așa cum se întâmplă cu Gigi Becali la FCSB. 

- Domnule Minteuan, rămâne un dezavantaj pentru cei de la FCSB şi că patronul se implică la echipă, ba chiar se laudă cu asta?
- Nu vreau să comentez aspectul ăsta. Am spus că liniştea contează cel mai mult. Jucătorii trebuie să vorbească, ei sunt cei mai importanţi. După aceea vin cei din stafful tehnic, apoi din cel administrativ. Când se face invers, automat că lucrurile devin confuze şi totul se destramă.

- Pe de altă parte, nici nu există un patron ca Gigi Becali, care sună să impună schimbările.
- Pe patron trebuie să ştii să ţi-l câştigi de partea ta. Şi e clar, cea mai bună variantă e să ai rezultate. Eu n-am avut acest gen de probleme. Este clar că în momentul în care se petrec astfel de lucruri, te duci în cap ca antrenor, pierzi respectul jucătorilor şi aşa pierzi totul. La noi nu a fost cazul, iar eu nu sunt oricum genul care să accepte asemenea lucruri, din start. Tot aud ce se comentează pe la televizor. E clar că discuţii cu conducerea există, ele sunt peste tot, indiferent de domeniu, şi e normal să fie aşa. Dar chestii de genul ăsta, cu telefoane pe bancă, ar fi prea mult.

Vezi și: EXCLUSIV Alin Minteuan, omul decisiv în titlul obținut de CFR Cluj, recunoaște: „Am fost la pământ!” + două momente CHEIE dezvăluite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
prazburg1948
prazburg1948  •  22 Mai 2019, 21:00
Postat de prolificul pe 22 Mai 2019, 00:09

Prin aceiasi zona...clonatilor Crai-olguta li se administreaza prazul cu radacini...doar frunzele raman pe afara!!.)))))))

A nu se confunda *** a oltenilor cu fata lui doamna *** ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prolificul
prolificul  •  22 Mai 2019, 00:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Prin aceiasi zona...clonatilor Crai-olguta li se administreaza prazul cu radacini...doar frunzele raman pe afara!!.)))))))

prazburg1948
prazburg1948  •  21 Mai 2019, 22:48
Postat de florianveress pe 21 Mai 2019, 22:40

Să vină la fc5b marele regheblat, cel mai slab antrenor roman ever! Dacă nu-i cumpara ciobanul interlop campionatele, era zero barat! Din nou a luat 5 in liga campionilor Asiei! E obișnuit cu cate 5, de când antrena fecesebeaua!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează