FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIAŢA LA ÎNCHISOARE

EXCLUSIV Am aflat ce fac deţinuţii din "Dosarul Transferurilor" în închisoare! » Dezvăluiri incredibile!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 12:01

Gazeta Sporturilor de astăzi  a dezvăluit în exclusivitate că Giovanni Becali este profesor în penitenciar, fiind cel care îi învaţă pe ceilalţi deţinuţi limbi străine. Pe platforma Gazeta Digitală puteţi găsi toate detaliile despre noua pasiune a fostului impresar!

Reporterii GSP au aflat că Becali le-a predat franceza şi spaniola celorlalţi deţinuţi în ultimele luni şi că a devenit foarte respectat:

"E un fel de idol în penitenciar, «elevii» îi scandează numele şi îl aplaudă în timpul cursurilor. E spectacol la fiecare lecţie", a povestit o persoană apropiată agentului.

Din Gazeta Digitală poţi afla toate dezvăluirile exclusive despre acest subiect, dar şi cu ce se ocupă în închisoare şi ceilalţi deţinuţi din "Dosarul Transferurilor".

Condamnările din "Dosarul Transferurilor"
Ioan Becali    6 ani şi 4 luni
Cristi Borcea    6 ani şi 4 luni
Victor Becali    4 ani şi 8 luni
George Copos    3 ani şi 8 luni
Mihai Stoica    3 ani şi 6 luni
Jean Pădureanu    3 ani şi 4 luni
Gigi Neţoiu    3 ani şi 4 luni
Gică Popescu    3 ani şi o lună

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (30)
supersolo
supersolo  •  16 Ianuarie 2015, 00:39

Cine a apucat vreodata sa al asculte pe Señor Giovanni Becali vb limba spaniola ..o sa aiba o mare surpriza ...una e ca nu vorbeste corect limba ...si a doua...are o spaniola amestecata cu catalana ( dialect) ...e departe de ceea ce inseamna a vorbi limba spaniola corect gramatical...pe de alta parte elevii lui daca vor ajunge in Spania isi vor da palme cand vor vedea ce spaniola vorbesc ...apropo...Hagi, Popescu si Craioveanu sunt cei din lumea fotbalului care vb corect limba spaniola...un roman din Palma ...cu stima ...

dana7
dana7  •  15 Ianuarie 2015, 19:50

Comentariul tău Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

dilibau
dilibau  •  15 Ianuarie 2015, 19:03

Normal ca-l aplauda si-l respecta, doar e unul de-al lor... "Geovani" auzeam ca-l striga pe coridoare :)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează