LIGA 1  ·  DINAMO - CRAIOVA 0-2

EXCLUSIV Am aflat ce scrie pe fișa de internare a lui Eugen Neagoe » „Dacă această tulburare se menține, pacientul poate muri”

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 12:43

Eugen Neagoe se află încă la terapie intensivă la Spitalul Floreasca, după ce aseară a fost luat cu ambulanța în timpul meciului dintre Dinamo și CS Universitatea Craiova, scor 0-2.

Gazeta Sporturilor a aflat exact ce scrie pe fișa de internare a lui Neagoe în spitalul Floreasca: „Fibrilație ventriculară fără puls”. Antrenorul a fost salvat de medicii de pe ambulanță, care au folosit defibrilatorul.

Conform acestora, antrenorul „câinilor” a ajuns în această situație pe fondul unui dezechilibru în ceea ce privește consumul excesiv de cafea și țigări, dar și din cauza stresului din ultima vreme.

Cert este că Neagoe n-a avut infarct și va mai rămâne câteva zile în spital pentru tratament și alte analize.

Silvian Cristescu, directorul sportiv al oltenilor, a fost aseară să își vadă fostul coleg: „Va rămâne două zile sub observație. Era adormit. Soția și fata sunt aici, lângă el”.

Ce este fibrilația ventriculară

Conform sfatulmedicului.ro, „fibrilația ventriculară reprezintă o tulburare foarte gravă a ritmului normal al inimii (care pune adesea probleme vitale).

Boala se caracterizează prin absența coordonării contracției fibrelor miocardice ventriculare. În fibrilația ventriculară miocardul nu se mișcă uniform (într-o mișcare unică care să imprime coloanei de sânge direcție și viteză) ci mai degraba tremură. Dacă această tulburare de ritm (aritmie) se menține mai mult de câteva minute, pacientul poate muri deoarece circulația sangvină devine incapabilă să asigure nevoile de oxigen ale organismului. Specialiștii descriu această tulburare ca o activitate segmentată, haotică și asincronă a inimii. Fibrilația ventriculară este o urgență medicală!”.

Citește și:

EXCLUSIV » Eugen Neagoe a mai jonglat în alte două situații cu moartea! Iar Dinamo jonglează cu dezastrulVica a fost amanta lui Victor Pițurca timp de 16 ani. Cum era blonda pe vremea când dansa în club
Libertatea
Comentarii (19)
gicab  •  22 Iulie 2019, 17:50

Da cum ați aflat voi diagnosticul mai ca acesta nu se comunica oricui

Gargantua Egor  •  22 Iulie 2019, 16:21

Daca lasa tigarile , cafeaua si antrenoratul ( stres maxim ), garanteaza cineva ca " ***" aia de inima nu-si va mai face de cap ?!? Greu raspuns ! Si e inima de sportiv profesionist , nene...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto  •  22 Iulie 2019, 16:03

Fibrilatia ventriculara, plus stresul enorm, pe care-l indura un antrenor de fotbal la marea performanta, il pot duce pe Neagoe la necaz mare. Avind in vedere aceste considerente, Neagoe ar trebui ca bun gospodar, sa lase meseria de antrenor altora. Viata lui este mai scumpa decit toti banii pe care-i primeste ca antrenor. Dar...el decide!

Vezi toate comentariile (19 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Premier League
Wolves - Everton
Eurosport
15:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Eibar
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 12 - Iubire înflăcărată de Giuleşti
TVR 1
18:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Poli Iași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Genoa - Spal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
18:30 Fotbal, Premier League
Tottenham - Arsenal
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Verona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Sevilla - Mallorca
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
21:00 Fotbal, Liga 1
Universitatea Craiova - FCSB
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1