FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV "Amintiri din Epoca de Aur" » Viorel Domocoș: "Știam șiretlicurile, îmi puneam «Visine» în ochi să nu mă vadă antrenorul. Ăștia de acum, din două beri li se împleticesc picioarele" :D

Viorel Domocoș // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Viorel Domocoș // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 13:35

Ajuns la 43 de ani, Viorel Domocoș, fostul mijlocaș ofensiv al Științei și al lui Dinamo, a acordat un interviu extins Gazetei Sporturilor. Printre altele, acesta a recunoscut că a ținut în tinerețe cu Steaua, în ciuda trecutului său olteano-dinamovist. 

Jucător cu un talent extraordinar, lăudat inclusiv de marele Gică Hagi, Domocoș și-a atins rareori adevăratul potențial din cauza accidentărilor, dar și a vieții boeme pe care a dus-o.

Fotbalistul a rememorat pentru GSP.ro cum își "păcălea" antrenorii după unele escapade și nu ezită să "înțepe" actuala generație: "Aștia de acum, din două beri, li se împleticesc picioarele".

"Și eu, și alții am băut o bere, două, trei. Mai ales când ajungi într-un oraș mare și intervine anturajul, cu tinerețea, cu fetele frumoase, cu viața! Dar măcar mă informam de șiretlicuri. Îmi puneam «Visine» în ochi, mă interesa să nu mă vadă antrenorul, chestie de respect.

Aștia de acum, din două beri, li se împleticesc picioarele. Așa și la fotbal, când trebuie să înceapă ascensiunea în carieră, e deja obosit!", a rememorat Domocoș în interviul exclusiv acordat Gazetei.

"Îmi plac Moruțan și Man. Îi văd oameni cu capul pe umeri. Au plăcere de a juca fotbal. Îi văd foarte interesați de meserie. Restul? Nu cred că au mentalitate. La ei totul se rezumă la bani"
Viorel Domocoș

Vezi și:  EXCLUSIV Interviu spectaculos acasă la Viorel Domocoș, în Bratca natală: "Am jucat la Craiova și la Dinamo, dar sunt stelist!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  19 Septembrie 2018, 21:12
Postat de mihrp pe 19 Septembrie 2018, 20:44

Care " epoca de aur" ? Pai daca are 43 ani acum, inseamna ca a jucat dupa 90...

Mai conteaza? Tu te pui cu “jurnaliștii”?

mihrp
mihrp  •  19 Septembrie 2018, 20:44

Care " epoca de aur" ? Pai daca are 43 ani acum, inseamna ca a jucat dupa 90...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează