FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Faza sezonului după Derby de România! Dinamoviștii au cântat „Campionii!” după derby-ul cu FCSB, dar în vestiar era un singur campion, luptătorul Alin Alexuc: „Probabil cântau despre mine” :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 10:14

Campionul european la lupte greco-romane Alin Alexuc a povestit în direct la GSP Live despre emoțiile simțite la finalul derbyului Dinamo - FCSB 2-1, atunci când s-a bucurat în vestiar împreună cu jucătorii lui Dușan Uhrin. 

Medaliat cu aur la categoria 130 de kilograme la Campionatele Europene de lupte de la Roma, ținute acum două săptămâni, sportivul dinamovist Alin Alexuc a fost invitat de Ionel Dănciulescu să dea lovitura de începere la derbyul Dinamo - FCSB 2-1.  

La final, Alexuc a mers la vestiare unde s-a bucurat pentru victoria favoriților săi. El și fotbaliștii lui Dinamo au scandat “Campionii!”, deși Dinamo va juca pentru al treilea sezon consecutiv în play-out-ul Ligii 1.  

 “Am fost cu jucătorii în vestiar. O senzație unică. Fiind mai mulți, e altceva. La noi, ești tu singur. E sport individual. La ei, e altă atmosferă. Am intrat după ei, cântau, se bucurau, țipau. Am cântat de Dinamo, de campioni (râde). De campionul de mine. Ei cântau despre mine. Glumesc. A fost frumos, mi-am făcut poze cu ei”, a povestit luptătorul, în direct la GSP Live 

Alexuc spune că este fanul lui Deian Sorescu, alături de care joacă uneori jocuri online.  

“Îmi place de Sorescu, e și prietenul meu. Jucăm împreună un joc online, PUBG (n.r. - PlayerUnknown’s Battlegrounds). E un joc în echipă, sunt 100 de jucători care se aruncă din avion și se omoară între ei. Un fel de CounterStrike.   E destul de bun Sorescu la joc. Eu nu prea intru, dar când intru mai jucăm de relaxare. Mai e și Torje, mai intră și el când are timp. Nu cred că jocurile video te fac să-ți pierzi concentrarea în sportul pe care-l practici. E doar o relaxare. Spre exemplu, ei, fotbaliștii, ar trebui să joace mai bine pe teren pentru că joacă mult FIFA”. 

EXCLUSIV Faza sezonului după Derby de România! Dinamoviștii au cântat „Campionii!” după derby-ul cu FCSB, dar în vestiar era un singur campion, luptătorul Alin Alexuc: „Probabil cântau despre mine” :D
Alin Alexuc (30 de ani), proaspăt campion european la lupte greco-romane

Citește și:

EXCLUSIV Sportivul momentului, mărturie despre arest și condamnarea pentru lovirea unui polițist: “A fost o lecție de viață”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  26 Februarie 2020, 21:19
Postat de blatistudinovidiu pe 26 Februarie 2020, 16:07

Pai și pe fecesebisti nu ii numiți vicecampioni?... chiar au vreo hârtie de la liga in care sa scrie ca sunt vicecampioni?

De ce ii numiți vicecampioni...

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  26 Februarie 2020, 16:07

Pai și pe fecesebisti nu ii numiți vicecampioni?... chiar au vreo hârtie de la liga in care sa scrie ca sunt vicecampioni?

new_philips
new_philips  •  26 Februarie 2020, 15:51

si la *** cati campioni sunt? Adi Pompa si Filip , cred, amandoi submediocri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează