FOTBAL  »  Superliga  »  PRELUARE

EXCLUSIV UDPDATE Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Anamaria Prodan, nou investitor la Hermannstadt +49   FOTO
Anamaria Prodan, nou investitor la Hermannstadt

Articol de , - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 17:03

Anamaria Prodan a devenit membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt. Agentul se va implica financiar la formația din Sibiu. 

UPDATE 18:30

Claudiu Rotar a confirmat afacerea pentru GSP.ro: „Am semnat toate actele. Este o zi importantă pentru ca eu îmi doresc binele acestui club. Nu dau pe nimeni afară și nu fac rău nimănui. Sunt bine intenționat. Vreau sa ajut Hermannstadt și orașul Sibiu. E tot ce îmi doresc. Vreau să aduc bani în club, iar Anamaria Prodan ne poate ajuta în aceste momente. Ana a fost coopotată în consiliul director al clubului nostru, alături de restul partenerilor pe care îi avem. O să fie membru în consiliul de administrație, ne va sprijini financiar. Este o zi foarte importantă pentru Sibiu și pentru Hermannstat!”.

UPDATE 18:00 

Hermannstadt a confirmat informațiile GSP.ro printr-un comunicat oficial: familia Reghefampf se va implica financiar și sportiv la Sibiu.

„Venim cu informații de ultimă oră și vești bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt și fotbalul sibian! Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung.Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru! Sibiul are fotbal!”
- comunicat Hermannstadt

Anamaria Prodan, patron la Hermannstadt

Anamaria Prodan a oferit pentru GSP.ro prima reacție despre preluarea clubului Hermannstadt. Impresara anunță un proiect de amploare: „Am să mă implic sută la sută la Sibiu. Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat! La Sibiu este un oraș minunat, un public inimos, ceea ce te ajută să faci performanță. Vreau să scriu istorie și o voi face! Cel mai important este în aceste momente ca echipa să rămână în Liga 1 și o să vedeți ce performanțe vom avea din sezonul viitor! Vom face treabă la Sibiu".

EXCLUSIV UDPDATE Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”
Anamaria Prodan și Rotar, reprezentantul lui Hermannstadt

Claudiu Rotar a confirmat afacerea pentru GSP.ro, astăzi, în jurul orei 17:00: „Suntem în discuții, negociem. Vă pot oferi mai multe detalii abia peste o oră".

Gură de oxigen pentru fotbalul din Sibiu

Unul dintre membrii biroului director de la FC Hermannstadt a declarat pentru GSP.ro: „Discuțiile au avut loc astăzi la Sibiu. Încă nu s-au finalizat, dar totul era clar. Doamna Prodan a venit în jurul prânzului la sibiu unde s-a întalnit cu domnul Rotar".

Hermannstadt, ocupanta locului 3 în play-out, a avut mari probleme în obținerea licenței. Datoriile către jucători au fost plătite pe ultima sută de metri, iar actualul management a recunosc nevoia unui nou investitor. 

3 tabere la Hermannstadt

  • „Din sursele GSP.ro, la Sibiu existau 3 tabere. Băcilă Ştefan Mihai, care are legături bune la primărie, primind contracte de infrastructură. El este cel care l-a adus pe Mureșan. Băcila a încercat de mai multă vreme să plece din club .
  • Al doilea acționar majoritar, Rotar Claudiu a încercat să îl aducă la echipă pe Octavian Moraru. Aceștia sunt buni prieteni de pe vremea cand Moraru senior era patron la Rapid. Moraru Jr. a negociat deja cu jucătorii care aveau restanțe financiare, dar fotbaliștii l-au refuzat.
  • A treia tabară e condusă de Tekeser Hans Martin, Raica Dan și Wilhelm Albert. Cei 3 au încercat s-o convingă și pe Anamaria Prodan. Între timp și Rotar s-a mutat în această tabără. Împreună au convins-o pe agent să preia clubul.

Schimbări importante pregătite la club

Primele mutări au fost deja confirmate de club: „A.F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!”.

„Am venit cu dânsul la Sibiu, dar drumurile noastre se despart. Nu cunosc planurile domnului Mureșan și nici ce face dânsul în aceste zile. Nu sunt eu în masură să vorbesc despre dânsul"
- Răzvan Zamfir

Anamaria Prodan, primită cu brațele deschise

Răzvan Zamfir, fostul șef al departamentului de scouting, a comentat situația: „Mi-am reziliat contractul cu Hermannstad în această dimineață. Eu am solicitat rezilierea. Am alte proiecte, inclusiv în străinătate. Oamenii din jurul echipei au fost ok, dar cred că ar fi bine să vină Anamaria Prodan. E nevoie de bani ca să se poată țină echipa asta. Le trebuie mult mai mulți bani decât acum!”.

Cine conducea clubul Hermannstadt

  • Băcilă Ştefan Mihai – membru în Consiliul Director 
  • Rotar Claudiu Bucur – membru în Consiliul Director 
  • Raica Dan – membru în Consiliul Director 
  • Wilhelm Albert – membru în Consiliul Director 
  • Tekeser Hans Martin – membru în Consiliul Director

Prodan revine club

Anamaria Prodan nu este la prima tenativă la un club important din România. În 2013, impresara a fost acționar majoritar la Universitatea Cluj, dar a demisionat din cauza presiunii puse de fanii „Șepcilor Roșii”.

+45 FOTO

Anamaria Prodan, mediatizată pe toată planetă

După apariția primelor zvonuri privind afacerea dintre Anamaria Prodan și Hermannstadt, presa sportivă din întreaga lume a preluat informația, prezentând-o pe impresara din România drept „cel mai sexy patron din lume”.

„Descoperă un model uimitor Playboy, agent de fotbal acum, Anamaria Prodan, care vrea să investească la clubul din România Hermannstadt”, așa începe The Sun știrea cu soția lui Laurențiu Reghecampf în prim-plan. „Prodan este considerată cel mai hot agent de fotbal din lume. Postează o mulțime de fotografii în costum de baie pentru sutele de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram”, au mai scris britanicii, inserând mai multe imagini cu Anamaria.

VIDEO / Gigi Becali crede că știe deja următoarea mutare a Guvernului

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Revine Liga 1! LPF a anunțat programul etapei a 3-a din play-off și play-out » Când se joacă CFR Cluj - FCSB + care e primul meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
337461080097992
Marian Dumitrescu  •  04 Iunie 2020, 07:54

urmatorul antrenor la Sibiu va fi .... Alexa !!!!!!!!!!!!.....

dumiwow
dumiwow  •  03 Iunie 2020, 22:32

Nu stiu cat de bine o sa o duca un club de fotbal condus de o muiere...bine nu cred ca va fi. La ce caracter are nu are rsot sa spun mai multe.

248002075842661
Constantin Paris  •  03 Iunie 2020, 21:58

Ce incaltari de cocalara are P-E gazon Rusine bai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează