FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Anamaria Prodan e contrazisă de un fost stelist pe care-l impresariază: „Nu am nicio operație, așa cum a spus ea” + Reacția impresarei

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 17:47

Anamaria Prodan a declarat marți în emisiunea GSP LIVE că l-a jutat cu bani pe fostul jucător de la FCSB, Robert Vîlceanu (21 de ani), pentru a se opera în Germania, însă actualul fotbalist de la Metaloglobus neagă acest lucru.

„Am văzut ce a zis Ana. Că a tot încercat să mă ducă la alte cluburi. Dacă voiam bani, încercam să iau mai mult de la Astra, pe lângă salariile restante pe care mi le datorau. Să se înțeleagă chestia asta.

Nu mă interesează banii, că dacă mă interesau nu plecam de la Steaua la Astra pe un salariu sub jumătate. Și nici acum, de la Astra, când mai aveam 2 ani, la Metaloglobus. În plus, nu am nicio operație așa cum a spus ea”, a spus Robert Vâlceanu pentru GSP.ro

laurentiu reghecampf robert vilceanu
Laurențiu Reghecampf și Robert Vîlceanu la un meci al roș-albaștrilor

Anamaria Prodan a revenit astăzi asupra declarației:

Nu s-a operat, am greșit eu, a făcut un tratament la coloană. Lui Laur (n.r. Reghecampf) i-a plăcut tare mult Vîlceanu și trebuia să facă tratamentul ăsta. Nu mai știu exact ce s-a întâmplat, se blocase creșterea.

Eu chiar am vorbit acum cu Vîlceanu și a spus că n-a înțeles de ce l-am dat exemplu. I-am spus că eu sunt genul ăsta de manager: dacă nu-ți place să lucrezi cu mine, poți să pleci fără să plătești despăgubiri.

El a spus că n-a vorbit niciodată, că nu s-a plâns. A crezut că m-am supărat eu că nu s-a dus Robert unde am vrut eu la Farul. El a ales unde să meargă să joace. Eu am vorbit cu el până în ultima secundă. Dacă el vrea să meargă cu un alt manager, nu e niciun fel de problemă. El e fotbalist, nu e prieten cu fotbaliștii”.

 Declarația de marți A impresarei

„Pe Robert Vîlceanu l-am dus în Germania, i-am plătit operația, că nu mai creștea. Nu m-a ascultat de câteva ori. A fost la Astra, am vrut să-l transfer la alte echipe că nu juca. Nu putea nimeni să-i dea banii de la Astra și a rămas acolo. N-am mai vorbit cu Vâlceanu de 6 luni. I-am propus să meargă la Farul, dar n-a vrut. M-a sunat seara și mi-a spus că se duce în altă parte”, a spus Anamaria Prodan marți la GSP LIVE.


Robert Vîlceanu a jucat de-a lungul carierei pentru FCSB, Voluntari, UTA Arad, Astra și acum e la Metaloglobus.

Citește și:

EXCLUSIV Scandal incredibil! Un jucător din play-off ar fi furat din buzunarele coechipierilor și le-a fotocopiat cardurile, după care a încercat să cumpere ceasuri de 4000 de euro și haine de firmă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kikostel
kikostel  •  13 Februarie 2019, 19:45

Jalnica presa noastra sportiva daca nu are ce scrie in afara de becali si prodanca.... Oare se mai angajeaza ziaristi cu facultate in ziua de azi?

270463093789974
Kun Francisc  •  13 Februarie 2019, 19:42

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BETIVANOOOOOOOOOOOOOOO DE PRODEANCA

zagna
zagna  •  13 Februarie 2019, 19:37

Un om care minte, chiar si numai o data, este mincinos, nu mai prezinta garantie !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează