FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Andone s-a săturat de el » Antrenorul lui Dinamo dă afară un titular după ce l-a exasperat cu gafele făcute

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 11:23

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie amănunte interiorul clubului Dinamo și despre nemulțumirile antrenorului Ioan Andone.

Tehnicianul lui Dinamo este deranjat de randamentul pe care îl are Jose Romera și vrea să scape de fundașul dreapta adus în această vară.

Jose Romera, 29 de ani, a venit la Dinamo la dorinţa expresă a lui Andone. "Fălcosul" l-a adus pe spaniol pentru a ocupa locul reprofilatului fundaş dreapta Sergiu Hanca. Acesta a fost mutat în linia de trei mijlocaşi centrali, astfel că Romera a fost integralist în toate meciurile din acest sezon de Liga 1, mai puţin în remiza cu Viitorul de etapa trecută, când a fost schimbat în minutul 69 de Palici.

5.50
este media notelor primite de Romera din partea Gazetei Sporturilor după 9 etape

Chiar dacă a fost forţat de Ando, Jose nu a rupt gura târgului. Ba mai mult, conform surselor Gazetei, fundaşul dreapta i-a enervat pe conducătorii lui Dinamo cu problemele sale serioase de plasament. Șefii din Ștefan cel Mare doresc acum rezilierea angajamentului lui Romera în iarnă, deşi acesta e valabil până în iunie 2018.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală motivele pentru care Andone vrea să renunțe la Romera și care au fost meciurile în care spaniolul nu a dat randament.

Alte subiecte exclusiv print

”Soarele” începe să apună » Cifrele dezastruoase pentru Reghe față de primul mandat

Strategie pentru titlu » Cum vrea Craiova să se ferească de ”caracatița” Stelei

Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

Chemat de urgență la Palat! Becali l-a desființat pe Reghe într-o ședință-fulger, după ce tehnicianul Stelei i-a respins toate apelurile

Interviu spectaculos cu Alex Curtean » Fotbalistul lui Atyrau prefațează confruntarea cu Kazahstan

Un român în același vestiar cu Balotelli » Dezvăluiri spectaculoase despre revelația din Ligue 1

Cele mai tari ponturi din campionatul Angliei în pagina de pariuri

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (27)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Septembrie 2016, 19:05
Postat de zecs93 pe 24 Septembrie 2016, 15:53

nedelprafu,romera ( si julieta),serban,olteanu,filip astea trebuie dati in urmatoarea perioada de transferuri, astea pun piedica echipei !!!

Nedelcearu si Filip chiar au inceput sa joace mai bine. La Filip cel putin nu stiu ce mari greseli a avut in acest start de sezon. Problema e alta..cand dai un gol si apoi te retragi ca sa te atace aia cu 11 oameni e inevitabil sa primeste gol. Mai devreme sau mai tarziu tot il iei mai ales ca linia de fund la noi nu e deloc sudata. Mai mult daca stai sa observi atent adversarii lui Dinamo ataca mai mult pe la Romera decat pe partea lui Filip. S-au prins si aia unde e buba.

reddm
reddm  •  24 Septembrie 2016, 17:30

Da-l pe Serban afara ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Septembrie 2016, 17:28
Postat de zecs93 pe 24 Septembrie 2016, 15:53

nedelprafu,romera ( si julieta),serban,olteanu,filip astea trebuie dati in urmatoarea perioada de transferuri, astea pun piedica echipei !!!

mai ales olteanu, ala nu e bun nici rezerva ? :) esti praf mai gymd :)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează