FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Andone și-a dat acceptul » Ce supertransfer pregătește Dinamo în perioada următoare

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 08:27

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Adi Mutu vrea să îl aducă pe Ruben Olivera, 33 de ani, la Dinamo.

Ioan Andone este de acord cu propunerea făcută de managerul echipei și este de acord cu un transfer. Antrenorul ar vrea să-l vadă la lucru sub comanda sa, considerând că fostul mijlocaș al lui Juventus Torino ar fi foarte bun la Dinamo. Doar că uruguayanul a primit o ofertă tentantă din Segunda Division, de la Levante, care este pe primul loc și trage să revină în La Liga, astfel că Dinamo este a doua opțiune, momentan.

Mijlocașul ofensiv are 12 goluri și 11 assist-uri în prima ligă peninsulară în 124 de meciuri, la care se adaugă 6 goluri și 2 pase decisive în 69 de partide în Serie A. Cu Juventus Torino, cu care a fost și campion, a evoluat de 8 ori și-n grupele Champions League.

Olivera este liber după un sezon bun la Latina Calcio în Serie B. N-a mai continuat acolo, dorind altceva mai bun decât să se lupte pentru menținerea în a doua divizie italiană, doar că planurile sale nu s-au materializat.

150.000 €este cota lui Ruben Olivera, potrivit transfermarkt.de 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
calinescu_
calinescu_  •  09 Noiembrie 2016, 18:28

STRATEGIE DE 2 BANI ...!!!! CEV SA FACEM CU MIJLOCAS OFENSIV CAND II AVEM PE PALICI , NISTOR ,ROTARIU SI DOI TINERI DE MARE PERSPECTIVA MANOLE SI TARCOVEANU????? LUATI-I URGENT PE BUNOZA , TUCUDEAN SI GABY MURESAN ....!!!!! APOI MAI PUTETI CUMPARA CE VRETI ....!!!!! CU ASTIA NE LUPTAM LA CAMPIONAT ....!!!!!

bakunin
bakunin  •  09 Noiembrie 2016, 15:31

Nedelcearu,Popescu si restu*** pe care le-ai enumerat sunt fotbalisti de Divizia B; de-aia incearca Mutu-liniutza sa aduca *** care-au avut candva un dram de valoare :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  09 Noiembrie 2016, 15:29
Postat de fst18 pe 09 Noiembrie 2016, 11:47

Tu esti prea terminat omule nu am ce sa ti cer oricum atata timp cat esti imobilizat la pat,abia astepti sa apara un articol cu Dinamo sa faci si tu putin sport cu degetele :))))))))))Mai nou *** face echipa la Dinamo :))) si daca tot zici de tineri Nedelcearu,Popescu,Filip,Hanca,Rotariu,Branescu etc. ce sunt??:)))))))) Am uitat ca numa *** ul are tineri de foarte mare valoare(Tamas,Golubovic si restu ***)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează