FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

EXCLUSIV Andrei Cristea: ”Nu mă autopropun pentru Euro, nu pun presiune inutilă” » Ce regrete are atacantul Iașiului

foto: Agerpres
foto: Agerpres

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2016 18:47

Andrei Cristea este printre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1 în 2016. O variantă pentru Anghel Iordănescu, chiar și la 31 de ani.

Fotbalistul revenit după experiențe în Germania și în Italia, a făcut furori la CSMS Iași, având două goluri și 3 pase decisive pentru moldoveni.

"Mă bucură forma mea, dar și a echipei. Iașiul are o formație omogenă, sperăm să încheiem pe locul 7, cea mai înaltă poziție pe care o putem ocupa. Cine nu și-ar dori la Euro? Eu nu mă autopropun, nu vreau nici să pun presiune inutilă. Euro este visul unor jucători mult mai mari ca mine, dar eu sunt cu picioarele pe pământ. Nea Puiu va alege pe cei mai buni", a comentat atacantul pentru GSP.RO.

9 selecțiiare  Andrei Cristea la prima reprezentativă

Sistemul play-off / play-out nu e pe placul moldovenilor. "Îmi pare rău că noi am prins acum acest sistem, suntem blocați în play-out. Mie îmi place fotbalul-presiune! Am jucat la Steaua, la Dinamo, îmi pare rău că nu pot evolua contra lor în această primăvară, din nou. Avem echipă bună la Iași, iar eu m-am integrat foarte bine.

Conducerea, antrenorii, jucătorii sunt axați doar pe performanță", a spus Cristea. La rîndul lor, ieșenii afirmă despre Andrei: "Este piesa de care aveam nevoie".

Cine se bate la titlu?

În ceea ce privește lupta pentru câștigarea campionatului, Andrei Cristea susține: "Mai sunt multe etape, însă cred că trei echipe se desprind în duelul pentru titlu. Astra, Dinamo și Steaua. Oricare dintre cele trei poate deveni campioană. Mi se par formațiile cele mai avizate, pe termen lung, să-și dispute titlul".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează