FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Antrenorul din acte al Voluntariului sare la gâtul conducerii: "Fac orice doar să nu venim la echipă"

FOTO: Victor Naicu (stânga) a fost antrenorul principal din acte, fiind singurul cu licența Pro din stafful lui Adi Mutu
FOTO: Victor Naicu (stânga) a fost antrenorul principal din acte, fiind singurul cu licența Pro din stafful lui Adi Mutu

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 12:16

Situația de la FC Voluntari se complică. Ilfovenii și-au găsit antrenor, Daniel Oprița conducând deja ședințele de pregătire ale echipei, dar conducerea clubului nu reușește să rupă contractele vechii conduceri tehnice.

Adrian Mutu a fost deja anunțat că nu mai este antrenorul echipei și este în litigiu cu clubul, însă situația secunzilor Victor Naicu și Daniel Florea este foarte încâlcită.

"Fac orice să nu ne vadă la club!"

"Principal" în acte, Victor Naicu explică ce sarcini i-au fost trasate de șefii de la Voluntari: "Ne-au interzis să ne desfășurăm activitatea. Ne dau alte lucruri de făcut, în afara fișei postului. Tot spun că ne fac un program, vor să ne trimită să facem scouting".

Licențiat Pro, Naicu continuă revolta la adresa conducerii: "Fac orice doar ca să nu venim la echipă! Situația e neplăcută și pentru noi, și pentru club. Nu știu cât poate dura".

Colaboratorul lui Adi Mutu din scurta experiență de la Voluntari acuză faptul că antrenorii nici măcar nu au fost plătiți, iar acum propunerea de reziliere este, de fapt, doar o achitare a restanțelor: "Singura propunere făcută de ei e să ne dea banii la zi. Noi am primit o jumătate de salariu pe aprilie. Atât! Adi nu a luat niciun ban de la Voluntari", a mai zis Naicu. Președintele CA de la Voluntari, Robert Gherghe, n-a putut fi contactat pentru un punct de vedere. 

13 out, 3 in

FC Voluntari a renunțat la serviciile a 13 jucători în această vară. Trei dintre ei s-au întors la cluburile de care aparțineau, Daniel Benzar, Răzvan Horj și Marian Pleașcă, în timp ce altor 10 nu le-au fost prelungite înțelegerile. Florin Cernat, Lucian Sânmărtean, Mihai Mincă, Dragoș Balauru, Ionuț Balaur, Daniel Novac, Laurențiu Marinescu, Petre Ivanovici, Lucian Cazan și Adrian Voicu.

Ilfovenii i-au adus pe Alexandru Ciucur, mijlocaș dreapta de la ACS Poli, Ricardinho, fundaș dreapta de la Gil Vicente, iar fundașul central Wallace da Silva, fostul jucător al lui Juventus București, se antrenează și el cu ilfovenii. 

Cantonament în Slovenia

Daniel Oprița și-a luat jucătorii și a plecat în această dimineață în Slovenia, unde se va susține un cantonament până la 13 iulie. Acolo, formația ilfoveană va avea parte de 3 partide amicale. Deocamdată, noul antrenor are doar 9 fotbaliști de bază, restul lotului fiind completat cu juniori. Totuși, șefii sunt optimiști și anunță că până la încheierea cantonamentului Oprița va avea efectivul complet. 

Citește și:  EXCLUSIV Scandal pe aeroport » Antrenorii unei echipe din Liga 1, lăsați acasă de conducerea clubului

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  29 Iunie 2018, 13:28

Cum se întoarce roata?!?!?!.....În toamna lui 2016, Mutu era numit la Dinamo că manager general cu acordul lui Andone, care visa la titlu după cum începuse campionatul. A venit Mutu, și a vrut să-l schimbe pe Andone cu Contra. L-a oferit pe Gnohere prin Ana-Maria Prodan Fcsb-ului, l-a șicanat mereu pe Andone până când , acesta a renunțat. A venit Contra, au obținut un loc 3, și erau gata să bage Dinamo in faliment prin deciziile manageriale luate, fugind la FRF când au văzut ce au făcut. Într-o conferință de presă din toamna lui 2016 ,Andone îl sfătuia pe Mutu că nu are un comportament corespunzător poziției și lumii fotbalului in care vrea sa performeze. Mutu antrenorul, seamănă mai mult cu Chirilă antrenorul, decât cu Mutu jucătorul....iar roata....se învârtește, doar de aceea e roata și nu pătrată...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează