FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Anul cel mai important! 3 lucruri DECISIVE care o așteaptă pe Steaua în 2017: verdicte care îl pot dărâma pe Becali

Articol de - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 14:00

Steaua lui Becali începe anul într-o situație dificilă: pe locul 2 în Liga 1, în război total cu Armata, părăsită de fani și umilită de Dinamo.

Pentru Steaua, 2017 poate fi anului decisiv, care poate schimba totul. GSP.RO îți prezintă cele mai importante 3 lucruri care se pot întâmpla cu echipa roș-albastră.

 1. APARE ECHIPA ARMATEI?

Problema dintre CSA și Steaua este tot mai complicată după ce Armata a decis ca din sezonul viitor să înființeze o echipă în Liga a 4-a, care să poarte numele Steaua.

Cei de la CSA au început să adune foste glorii steliste în jurul echipei, iar mulți fani sunt deciși să susțină această echipă. Momentan, totul este la stadiul de proiect. Dacă echipa va lua naștere, vor apărea tot mai mulți contestatari ai formației lui Becali și echipa antrenată de Reghe va avea de suferit.

2. DOUĂ VERDICTE CARE ÎL POT DISTRUGE PE BECALI

În războiul cu Armata, Steaua pierde meci după meci. CSA a câștigat sigla echipei și Curtea de Apel i-a interzis lui Becali să mai folosească numele Steaua, dar decizia nu este definitivă.

Anul 2017 ar trebui să aducă verdictul în două procese extrem de delicate pentru Steaua lui Becali.

În duelul pentru numele Steaua, ÎCCJ ar urma să dea în acest an decizia definivită. În cazul în care Becali va pierde numele Steaua, iar echipa sa va numi FCSB, clubul ar avea extrem de mult de pierdut la capitolul imagine și ar pierde și din fani.

Al doilea proces este cel în care CSA îi cere lui Becali 38 de milioane de euro, despăgubiri pentru că a folosit numele Steaua. Dacă Becali ar pierde acest proces, ar fi o lovitură extrem de dură pentru el, care ar pierde o parte importantă din avere.

3. Ratarea titlului și a grupelor Champions League

Becali a declarat în repetate rânduri că pe el îl intresează doar câștigarea campionatului și calificarea echipei în grupele Champions League, de unde ar urma să încaseze aproximativ 40 de milioane de euro.

Steaua se află acum pe locul 2 și are probleme în lupta cu celelalte adversare. Dacă Steaua va merge în premilimariile UCL de pe locul 2, va avea adversari extrem de dificili și mici să acceadă în grupe.

Dacă Steaua ratează prezența în Liga Campionilor, mai mulți jucători importanți vor vrea să plece de la echipă, iar Becali va investi mai puțini bani în transferuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (248)
bigdeal
bigdeal  •  03 Ianuarie 2017, 00:19
Postat de timm pe 02 Ianuarie 2017, 17:59

"FCSB-u' sus răsare, ca o taină mare FCSB-u' strălucește și lumii vestește!" Dacă nu-ți place versificația, o aranjezi tu cu mâna! La anu' și La mulți ani!

Ai urat frumos! Poftim 37 milioane, sa-i dai si lui catalynn

timm
timm  •  02 Ianuarie 2017, 17:59

"FCSB-u' sus răsare, ca o taină mare FCSB-u' strălucește și lumii vestește!" Dacă nu-ți place versificația, o aranjezi tu cu mâna! La anu' și La mulți ani!

timm
timm  •  02 Ianuarie 2017, 17:56
Postat de florar pe 02 Ianuarie 2017, 17:45

Esti fraier...De datoriile clubului armatei daca te faci tu ca nu exista nu inseamna ca asa este.Vezi ca astia au mai mult de 37 mil. ca doar penalizarile pentru aproape 20 de ani...progresie geometrica!

Vezi ca datoriile le-a preluat in 2003 Gigi impreuna cu lotul de jucatori si dreptul de joc in divizia 1. A falimentat deja acea societate. Dacatu zici ca trebuie sa le plateasca si cu penalitati, foarte bine se aduga la 37 de milioane.

Vezi toate comentariile (248)
Comentează
Close