FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Anunț de ultimă oră la Dinamo » Contra s-a certat cu Negoiță și i-a spus că pleacă!

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 09:47

Contra s-a certat cu Negoiță și vrea să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare.

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere! Cosmin Contra a avut mai multe contre în ultimele zile cu Ionuț Negoiță, discuțiile plecând de la faptul că finanțatorul nu vrea să îi aducă antrenorului jucătorii doriți.

"Descurcă-te cu ce ai!"

Conform surselor Gazetei, Negoiță i-ar fi transmis lui "Guriță" prin interpuși: "Să se descurce cu ce are! Echipa e ultima mea problemă acum. Nu mai investesc nimic". Replica lui Cosmin nu s-a lăsat așteptată: "În cazul ăsta, încerc să duc echipa pe podium și apoi plec. Fără întăriri nu ne putem menține sus și eu nu pot să stau la mijlocul clasamentului. De când am semnat prelungirea am cerut condiții pentru performanță".

"Briliantul" vizat și el

Și Adrian Mutu a intrat în colimatorul finanțatorului pentru că i-ar fi ținut partea tehnicianului și chiar a pus presiune pe patron imediat după victoria cu FC Voluntari: "Vor mai veni jucători la Dinamo. Noi vrem fotbaliști care sunt capabili să dea totul pentru acest club".

Mutu insistă zilnic pe lângă Negoiță pentru a-l convinge să-i aducă lui Contra jucătorii pe care i-a cerut, dar insistențele lui nu au dus până acum la niciun rezultat pozitiv.

60.000 € este clauza de reziliere pe care o are Contra cu Dinamo

3 jucătoriau fost puși pe liber de Dinamo în ultimele zile: Busuladzici, Albin și Bumba. N-a fost adus nimeni

Așa i-a forțat mâna

În vară, Contra a negociat dur cu Negoiță și nu a acceptat prelungirea contractului decât după ce finanțatorul a demarat promisiunile făcute, care implicau modernizarea bazei de la Săftica. Mai mult, Cosmin a ieșit constant în presă în perioada tratativelor cu declarații despre presupusele oferte pe care le are din străinătate. Într-un final, Negoiță i-a dublat salariul lui "Guriță" și a început modernizările la Săftica, astfel că antrenorul de 41 de ani a semnat prelungirea angajamentului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
1620283754874184
Lian Berthold  •  29 August 2017, 22:41
Postat de hector13 pe 29 August 2017, 11:06

Asa e. Ce a avut Dinamo in plus fata de FCSB ( si spun asta cu parere de rau) in ultima perioada de timp a fost calitatea de pe banca tehnica. Daca dupa Rednic si Andone reuseste sa il faca si pe Contra sa plece din acelasi motiv - zgarcenia - cred ca isi taie craca de sub picioare. Pai Contra a scos in playoff cu Dinamo (care nu avea cel mai bun lot) daca nu ma insel 21 de puncte ( 6v si 3e). Partida pe care a pierdut-o a fost cu FCSB cu penalty nedat pe final de meci. Daca nu aveau ghinion cu craiova in deplasare si tineau pana la final de rezultat in ultima etapa jucau pt campionat. Zgarcenia asta e boala grea....

Dacă băteau la Craiova, atunci meciul retur cu voi se termina 1-1, nici vorbă să mai fie vreun penalty în min.90+6 transformat de Hanca. Și asta pentru că jocurile erau demult făcute pentru Rejili.

1745flo
1745flo  •  29 August 2017, 22:22
Postat de andrei.33 pe 29 August 2017, 20:37

"Conform surselor Gazetei" si cu asta am cam incheiat discutia, nu?

Zici sursele gazetei si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  29 August 2017, 20:37

"Conform surselor Gazetei" si cu asta am cam incheiat discutia, nu?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează