FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anunț oficial: "Dică nu va primi derogare de a fi antrenor principal în Liga 1" + Când își poate lua licența Pro: "Nu e moral ce se întâmplă"

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 12:20

Nicolae Dică nu are licența Pro și nu va primi nici derogare pentru a fi antrenor principal la FCSB.

Dan Apolzan, șeful Școlii de Antrenori din România, a declarat pentru GSP.ro că noul tehnician al roș-albaștrilor va avea nevoie de un antrenor cu licență Pro pentru a sta pe bancă.

"Din punctul meu de vedere, el e foarte avantajat în acest moment. Dică poate să conducă echipa de pe bancă, poate să-și motiveze băieții cât timp există și un antrenor cu licență Pro pe bancă.

El nu poate primi nicio derogare. De doi ani și jumătate nu s-a acordat nicio derogare. Și Claudiu Niculescu a fost într-o situație asemănătoare, avea o ofertă din Liga 1, însă nu i s-a dat derogare. Noi am schimbat regulamentul când a fost cazul Rădoi", a declarat Dan Apolzan pentru GSP.ro.

Șeful Școlii de Antrenori spune că Nicolae Dică se va putea vedea cu licența Pro în mână abia anul viitor: "Cursurile pentru licența Pro se termină anul viitor în noiembrie. Am făcut o propunere la UEFA și dacă vom reuși să comprimăm modulele, atunci vom termina în iunie anul viitor. Noi acum suntem la modulul 2 din 19".

Cel mai probabil Nicolae Dică va fi ajutat la FCSB de Țiți Dumitriu, care deține licența Pro. Mai multe DETALII!

"Nu e moral ce se întâmplă. În țările cu un fotbal dezvoltat doar antrenorul cu licență dă sfaturi de pe bancă, dar la noi e altfel. Ce-i drept trebuie să mai lucrăm la regulament" Dan Apolzan

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
its1134
its1134  •  16 Mai 2017, 18:07

Ce ți-e și cu licențele astea pro. Bă, nu-i ca și cum ar opera pe creier și are nevoie de acreditări că poate face acest lucru. În definitiv, băietii bat beșica și antrenorul urlă la ei. Acestea fiind spuse, îmi e drag de Dică, dar încă mai sper că n-o să antreneze Steaua. :)

fangigi
fangigi  •  16 Mai 2017, 14:48
Postat de capca1 pe 16 Mai 2017, 12:59

Da, avem niște reguli "beton", de-aia și avem antrenori care, vorba lu' Hagi, joacă" lungă și pe-a doua ". Așa școală de antrenori, așa cursanți ! Cine să-învețe, cei care au antrenat pe vremea când tragerea de timp se chema " temporizare "?!

Daca are regele repetent licenta pro(st), nu inteleg de ce n-ar avea si Dica!

tandd
tandd  •  16 Mai 2017, 14:34
Postat de dincolodenori pe 16 Mai 2017, 14:30

Foarte bine ca nu o primeste ,legea este lege ,se creaza un precedent si apoi nu mai poti stapani" gloata ".........

legal vorbind da,in schimb utilitatea ei e complet nula,e doar o forma de-a mai manca unii niste bani,ce sa-i inveti apolozn u radulescu pe cursanti?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează