FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGĂRI

EXCLUSIV Arbitri de top la jocuri de top! Ce partide conduc Kovacs și Colțescu în week-end

Explicație Istvan Kovacs a greșit de 6 ori în actualul sezon al Ligii 1, în timp ce Colțescu are doar trei greșeli trecute în dreptul său Foto: Cristi Preda
Explicație Istvan Kovacs a greșit de 6 ori în actualul sezon al Ligii 1, în timp ce Colțescu are doar trei greșeli trecute în dreptul său Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2017 09:00

Istvan Kovacs și Sebastuian Colțescu au fost delegați de CCA la cele mai importante meciuri din week-end.

Ultima rundă din 2017 aduce la start cele mai intersante meciuri! Craiova are derby de foc cu CFR Cluj, în timp ce FCSB va juca acasă cu Viitorul!

Toate cele patru formații vor să joace în play-off, iar la mijlocul lunii mai să ridice titlul de campion deasupra capului. Cum meciurile sunt unele cu grad mare de risc, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să trimită arbitri de top la cele două jocuri, ambii cu ecuson FIFA.

Sâmbătă seară, în Bănie, duelul dintre Craiova și liderul CFR va fi condus de Istvan Kovacs. Delegarea poate părea una controversată ținând cont că, în trecut, Gigi Becali a lansat un alt atac dur împotriva acestuia. "A primit sarcina în acest an să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui. Cum se dau banii? Eu vă spun cum ia bani Istvan Kovacs. Dacă el stă prin discotecă pe acolo pe la Cluj... Aia e discoteca patronului de la Cluj. Sau îi dai un sms şi-l inviţi la o cafea, ne plimbăm puţin prin parc. Îl bag în maşină, dau drumul la muzică, ce, trebuie să-i zic ceva. Sau îi zic: Kovacs, îţi dau acum 500.000 de euro şi dacă iau titlul, îţi mai dau 500.000 de euro", spunea Becali. Kovacs a fost delegat în actualul sezon la 4 meciuri ale Craiovei, cu FCSB (2), FC Botoșani, ACS Poli, și la un singur meci al clujenilor, cu FC Botoşani.

La FCSB-Viitorul, CCA l-a trimis pe Sebastian Colțescu. Chiar dacă a mai arbitrat jocuri ale roș-albaștrilor, "centralul" din Craiova, cu cele mai multe meciuri în actualul sezon de Liga 1, a fost protagonistul unui scandal uriaș în urmă cu două sezoane, atunci când împreună cu cei asistenți din brigada sa au făcut praf meciul Astra-Steaua, 2-0, când au anulat trei goluri perfect regulamentare marcate de steliști.

Meciul se juca între principalele echipe care se băteau pentru titlul de campioană, Astra cucerind atunci campionatul. În actualul sezon, Colțescu a fost delegat la meciurile Stelei cu FC Botoșani, Sepsi Sf. Gheorghe și Chiajna, dar la și un singur meci al Viitorului, cel cu CFR Cluj.

2,00este cota caselor de pariuri ca să câștige CFR Cluj titlul de campioană în Liga 1, urmată de FCSB (cota 2,25) și Universitatea Craiova (cota 35,00)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
2092449174374841
Gavril Nagy  •  14 Decembrie 2017, 14:43

Vai de noi daca acesti doi sunt considerati arbitrii de top!

andrei.f
andrei.f  •  14 Decembrie 2017, 13:54

Istvan e cel mai bun arbitru român iar Colţescu, chiar dacă, acum doi ani, a dat-o în bară la acel Astra -Steaua 2-0, nu e chiar aşa de rău !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Decembrie 2017, 10:48

Colti stie meserie ,numai cand vrea e nemernic ,dar in acest meci unde se confrunta "Palatul cu Regele "nu cred ca va tranti meciul in favoarea cuiva ,pt. ambii sunt monarhisti in campionatul nostru .A se intelege ca daca nui ajuti ,atunci nici nui fura

Vezi toate comentariile (3)
Comentează