FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

EXCLUSIV Arbitru anti-Șumudică » Delegare surpriză pentru derby-ul Astra - Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2016 10:36

Veste proastă pentru Marius Șumudică înaintea derby-ului cu Dinamo. Sursele GSP.RO susțin că CCA l-a delegat pe arbitrul Marcel Bârsan la această partidă.

Cei doi au avut un conflict aprins la meciul de anul trecut dintre ASA și Astra, 3-1, când Șumudică l-ar fi bruscat pe arbitru.

Vezi AICI VIDEO cu faza petrecută între Șumudică și arbitru

Deşi Şumudică a negat, ”centralul” a scris în raport că a fost strîns foarte puternic de mână şi bruscat, ca şi cum tehnicianul ar fi încercat să îl lovească în stomac. În plus, acesta a notat că Şumudică l-a tras spre el şi l-a lovit cu umărul. Antrenorul Astrei a scăpat doar cu un avertisment.

"Felicitări arbitrilor! Nu am fost eliminat. Am dat mîna cu domnul Bîrsan, nu l-am lovit. Trebuie să fii tîmpit să lovești un arbitru! Am vorbit cu el după meci, i-am cerut scuze pentru modul în care m-am manifestat pe margine"
Marius Şumudică după meciul condus de Bârsan

Meciul dintre Astra și Dinamo va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. Cealaltă partidă a zilei, Chiajna - Voluntari, ar urma să fie condusă de Istvan Kovacs.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
zecs93
zecs93  •  28 Februarie 2016, 16:24
Postat de Robert Damian pe 27 Februarie 2016, 11:43

A-ti furat tot campionatul asta ca cateilor ,cum o faceti de-o viata!!Altfel,erati la retrogradare rasilor,RUSINEA ROMANIEI SI-A EUROPEI!!!!Arbitri,suporterii de fotbal,ospatarii,pescarii si zugravii,STIU DE CE !!!!!!

si voi unde erati mah *** daca vi s-ar fi luat toate titlurile de dupa Revolutie ?? HOTZIII DREAQQQ !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

instigatorul
instigatorul  •  27 Februarie 2016, 15:39

Asta e sumudica . La meciul de la Botosani le arata fundul oamenilor din tribuna , iar la conferinta de presa ii lauda si spunea ca isi doreste si el un asemenea public . Pe nenea arbitru l a bruscat , iar la finalul meciului il pieptana ca e bun , ca nu si permite .... un prefacut .

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 Februarie 2016, 15:06
Postat de disclosure pe 27 Februarie 2016, 13:25

Ce tot indrugi acolo *** ?

:):) NICI YO NUSH CE.. CITESTE SI TU CESIUNEA DREPTULUI DE A FOLOSI .. CULORILE PALMARESUL SI MARCA DINTRE CSA SI AFC SEMNAT IN 98 SI PE CARE SPUNE SF GHE CA LE A CUMPARAT SAU CESIONAT LA RANDUL LUI DE LA AFC :):) 2018.. END OF STORY FOR FICISIBI

Vezi toate comentariile (33)
Comentează