FOTBAL  »  LIGA 1  »  AS ROMA

EXCLUSIV AS Roma după Gică Hagi! „Regele” e pe listă după demiterea lui Eusebio Di Francesco

Gica Hagi
Gica Hagi

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 20:53

AS Roma a decis azi să-l demită pe antrenorul italian Eusebio Di Francesco și s-a interesat de aducerea lui Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Gică Hagi, 54 de ani, a fost sunat azi din Italia și a purtat o discuție de aproximativ 30 de minute cu un oficial al clubului.

Hagi ar urma să meargă la Roma în zilele următoare pentru a discuta cu cei din conducere. Gică Hagi are relații foarte bune cu șefii Romei, în special cu Bruno Conti, coordonatorul echipei de tineret. Hagi i-a vândut în trecut la echipa italiană pe Mihai Bălașa și Ionuț Vână.

Hagi, campion al României cu Viitorul, în 2017, a mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray în două rânduri, Poli Timișoara și FCSB.

În ultimele zile, Hagi a absentat de la antrenamentele echipei. Acesta a plecat în Belgia, unde a vizitat Academia pe care o are Anderlecht și a discutat cu șefii grupării din Bruxelles despre conceptul pe care ei îl au cu privire la copii și juniori.

Vine și Ianis?

La Roma ar putea ajunge și Ianis Hagi. Mijlocașul de 20 de ani al celor de la Viitorul este monitorizat din octombrie de cei de la Roma. Mai mult, Ramón Rodríguez Verdejo „Monchi”, directorul sportiv și cel care se ocupă de transferuri, a discutat cu Ianis și acesta va fi monitorizat pentru un transfer în vară.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (54)
brifcor
brifcor  •  08 Martie 2019, 17:30

PS : Monchi, singura legãturã a lui Gicã la AS Roma a zburat si el :).

131624217670160
Geani Muraru  •  08 Martie 2019, 12:16

Ce fumigena

brifcor
brifcor  •  08 Martie 2019, 11:33

Dar Real, Tottenham, Dortmund, PSG mai pot trai fara inegalabilul antrenor "Gicã". E bãtãlie mare în fotbalul de vârf, pardon, în fantasmele jurnalistului mereu anonim (încã ti-e jenã sã te iscãlesti?) de la GSP !!!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează