FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Asta a pus capac! Ce au făcut jucătorii lui Dinamo înainte de înfrângerea cu Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 09:31

Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iași, 0-1, iar antrenorul ceh Dusan Urhin jr. (52 de ani) i-a anunțat pe jucători că nu va mai continua.

Demisia lui Uhrin va fi anunțată oficial în această după-amiză, dar jucătorii deja au fost înștiințați. Situația în vestiarul lui Dinamo era una extrem de tensionată. Iar înaintea meciului totul s-a înrăutățit. 

Din informațiile GSP.RO, mai mulți jucători ai lui Dinamo nu au vrut să joace contra lui Poli Iași și au acuzat dureri și probleme medicale. Deși niciun nume important nu a lipsit de la Dinamo, evoluția „câinilor” a lăsat de dorit, iar Poli Iași a dominat clar meciul din Moldova.

„Pentru mine, e periculos că de fiecare dată când le spun cum să joace, în 30 de minute apare totul în presă. Nu știu cine vorbește, dar cineva face asta tot timpul. Trebuie să schimbăm totul și să fim mai concentrați pentru fiecare meci în parte” 
Dusan Uhrin, la Look Plus

Adi Mihalcea, liber de contract, și Marius Croitoru, tehnicianul lui FC Botoșani, sunt numele de pe lista scurtă a finanțatorului Ionuț Negoiță

9 victoriia obținut Dinamo cu Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1

Citește și: 

Umilință istorică pentru Dinamo! „Câinii”, record de înfrângeri într-un sezon în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (37)
cornelconasu
cornelconasu  •  08 Martie 2020, 20:02

Croitoru la Dinamo ???!!!! Cine e cel fără judecată ?!

babacloanta
babacloanta  •  08 Martie 2020, 13:56
Postat de valyomanid4 pe 08 Martie 2020, 10:46

Ca sa faci o afirmatie trebuie sa cunosti ceva fotbal, uita-te la faza golului si poate iti dai seama cine e vinovatul principal...Indiciu, e unul adus de Rednic..:))

popescu statea la poza ..popescu e petarda iar despre cunostinte despre fotbal nu trebuie sa fii zidane sa vezi ca popescu etapa de etapa gafeaza si lasa ca echipa sa plece cu handicap..

341520613173829
Otilia Barbu  •  08 Martie 2020, 12:47

Valyomanid4 asta e redactor la gsp de nu-i cenzurati insultele?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează