FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Asta e lista de cumpărături! Ce buget are Dinamo în vară + cine sunt cei doi dinamoviști importanți pentru Bratu

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 16:27

Dinamo este liderul play-out-ului, iar "câinii" ar vrea să înceapă să discute la începutul săptămânii viitoare despre strategia de transferuri din mercato de vară.

Cum investitorii străini încă nu s-au arătat la față, iar proiectul "socios" al suporterilor mai așteaptă câteva confirmări pentru a veni cu o propunere concretă la Ionuț Negoiță, Florin Bratu ar vrea să știe pe cine se poate baza din vară. Indiferent de cine va stăpâni clubul.

Antrenorul a fost pus în gardă că dacă se va continua cu actuala conducere, va fi un buget de austeritate, vorbindu-se de un buget salarial lunar de 80.000 de euro și un buget estimativ anual de 3 milioane de euro. Sursele Gazetei afirmă că tehnicianul de 38 de ani și-ar dori neapărat în vară un portar, unul sau doi stoperi, un mijlocaș central și un vârf de careu.

Oameni de bază

Iar soluțiile pentru postul de fundaș central vin tocmai din interior, din "haită". Sunt doi fotbaliști care au fost revitalizați de Florin Bratu. Este vorba de croatul Luka Marici și de grecul Giorgos Katsikas. Cei doi au devenit oamenii importanți ai defensivei, pe care "Mitraliera" s-a bazat din momentul în care a preluat Dinamo.

Marici (30 de ani) și-a revenit după o accidentare și-a bifat 4 meciuri ca integralist. Katsikas (27 de ani) a fost doar spectator în 2018 la partidele "câinilor" cu Vasile Miriuță antrenor, dar de la sosirea lui Bratu a intrat pe teren și a fost integralist în 6 partide în toate competițiile.

Se face oferta?

Tehnicianul și-ar dori ca măcar unul dintre cei doi să continue din vară. Depinde acum și ce salarii le vor fi oferite pentru a-și prelungi acordurile scadente în vară. Conducerea clubului n-a făcut până în prezent nicio mișcare în acest sens.

Katsikas a transmis săptămâna trecută, public, că el ar dori să continue în Ștefan cel Mare. Dacă la Marici situația ar fi mai simplă, croatul având un salariu de 6.000 de euro pe lună, Katsikas câștigă 9.000 de euro acum. Însă la Dinamo nu vor mai fi din vară salarii mai mari de 7.000 de euro pe lună, și aceasta în cazuri excepționale.

37 de meciuri a strâns Marici în două sezoane pentru Dinamo, marcând de două ori și oferind un assist

25 de partideare Katsikas în actuala ediție pentru "câini", reușind și 3 goluri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
ana_moura
ana_moura  •  20 Aprilie 2018, 09:37

Va dati seama cum se descurca el Dică cu lotul lui Dinamo!? Acum antrenorasul breloc fc5bist are pretentii caraghioase la campionat!

fangigi
fangigi  •  19 Aprilie 2018, 22:51

Ce mai poate vinde Negoita in noul sezon? This is the question!

dinamo100
dinamo100  •  19 Aprilie 2018, 18:06

Cei doi sunt jucatori submediocri. Oricum , e simplu, ne alegem doar cu *** care nu-si gasesc de lucru in alta parte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează