FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Așteptându-l pe Dan Petrescu, CFR Cluj s-a înțeles cu Dan Alexa! + Mai există o variantă în culise

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de , , - Publicat marti, 19 februarie 2019 13:56

CFR Cluj a oficializat azi despărțirea de lusitanul Antonio Conceicao și e foarte aproape să ajungă să se bată la titlu cu un antrenor de la retrogradare! Dan Alexa (39 de ani) s-a înțeles de principiu cu formația din Gruia, conform unor informații de ultimă oră obținute în exclusivitate de GSP.ro!

Sursele Gazetei informează că antrenorul Dunării Călărași, locul 12 în Liga 1, și-a dat acordul verbal pentru a o prelua pe campioană, după ce a mai fost ofertat în acest sezon de FCSB, Poli Iași și Astra. 

Mutarea ar depinde în acest moment de răspunsul final al lui Dan Petrescu (51 de ani), așteptat să rezilieze cu chinezii de la Guizhou Hengfeng: „Dacă nu se desparte de chinezi în orele următoare, joi va fi instalat Alexa”. 

Sunt însă șanse foarte mici ca „Bursucul” să lase China pentru România, din rațiuni financiare. 

TRATATIVE ȘI CU GÂLCĂ

Un alt antrenor român cu care CFR Cluj a luat legătura în aceste zile este Constantin Gâlcă (46 de ani), liber de contract. Surse de încredere afirmă că și în privința fostului internațional discuțiile sunt destul de avansate, ajungându-se inclusiv la detalii despre salariu.

Totuși, Alexa are în acest moment un vârf de bocanc în fața fostului antrenor campion cu FCSB. Doar o problemă de ultimă oră, spre exemplu refuzul Dunării Călărași de a rezilia amiabil cu „Chirurgul”, ar putea bloca afacerea și ar putea face ca Gâlcă să devină noul antrenor al liderului Ligii 1. 

Până la instalarea noului antrenor, Alin Minteuan va asigura interimatul „feroviarilor”. CFR Cluj joacă sâmbătă, în deplasare, cu Poli Iași, de la ora 20:00. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
mountytoma
mountytoma  •  20 Februarie 2019, 09:11

Se pare ca celor de la *** Cluj le e teama de derbyurile cu Industria Sarmei Campia Turzii si il iau pe Dan Alexa ca sa fie siguri ca nu retrogradeaza :-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10211194838578395
Ovidiu Tuca  •  19 Februarie 2019, 23:52

Constantin Galca este un antrenor tanar , bun si talentat.Ar merita sa antreneze CFR si cred ca nu ar cere un salariu foarte mare ca Petrescu sau Peseiro.

ray51
ray51  •  19 Februarie 2019, 19:30

Parerea mea este ca Alexa ar trebui sa fie fair play fata de Dunarea si in al doilea rand CFR-ul este intr-o faza in care nu poate fi ajutata decat de un 'bici'. Galca are nevoie de un sezon ca sa dea rezultate, deci nu este oportuna numirea lui. Mie imi miroase a carotaj. Campionatul nu va fi castigat de nici una dintre cele 3 echipe vizate de mai toata suflarea fotbalistica din Romania !!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează