LIGA 1    •   ASTRA

EXCLUSIV Astra Giurgiu are antrenor! Variantă neașteptată aleasă de Ioan Niculae: un antrenor din Liga a 3-a!

Articol de — Eduard Apostol, Victor Vrînceanu Joi, 07 Iunie

Gata! În sfârșit, Astra Giurgiu are un nou antrenor! Marius Măldărășanu, 43 de ani, este înlocuitorul lui Gigi Mulțescu, căruia nu i s-a prelungit contractul."Măldă" a fost promovat astfel de la echipa a doua a clubului, pe care a preluat-o în 2016. Sursele GSP susțin că fostul mare mijlocaș al Rapidului și-a dat acordul să preia prima echipă a giurgiuvenilor și va începe astfel prima sa experiență în Liga 1 ca antrenor principal.

Cel mai probabil, Mălădărășanu va fi prezentat în această seară, sau cel târziu mâine dimineață. 

Măldărășanu a fost varianta de rezervă după ce mai mulți antrenori au refuzat Astra. Pe rând, Eugen Neagoe, Marius Baciu și Mirel Rădoi au spus "nu" trupei care a terminat pe locul 5 în play-off în sezonul recent încheiat.

Totuși, Marius a mai fost în cărți pentru banca tehnică a astralilor și înainte de venirea experimentatului Mulțescu și chiar a condus câteva antrenamente ale echipei până să semneze "SMURD-ul".

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

Dumitru Mihai  •  01 Septembrie 2018, 20:35

Pentru Maldarasanu este o palarie prea mare Astra Ploiesti sau Giurgiu. *** de Nicolae , imbuibatul, nasimtitul, hotul Romaniei, ce face?

Gyr Gyr  •  08 Iunie 2018, 11:59

NU VA PUNETI CU FACATURA AIA DE NEAM PROST MARELE FINANTATOR SI EL SECU CIT INCAPE. SCRIE PE EL UREE SI ALTELE FACIND BANI SI AJUNS LA BULAU. UN OM DE NIMIC CARE TRATEAZA OAMENII CA NISTE SLUGI. BRAVO EDI CA NU L-AI LASAT SA TE UMILEASCA. BROVO MULTESCU. ACEST OM ESTE TIPUL DE VATAF DE OM FARA VREO EDUCATIE I AFARA DE BANII CARE SI I-A DOSIT SI STRINS CU AFACERI LA NEGRU. II DORESC DUPA SUFLET.

minell73  •  07 Iunie 2018, 19:11

Antrenor din a 3-a liga, doi jucatori buni au plecat, deci colaps. Pacat. Astra ajunsese la un nivel bun.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase