FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

EXCLUSIV Atac fără rețineri la adresa lui Cristi Borcea: „De la butelie la fotbal e diferență mare. Nu știa ce înseamnă Dinamo până la Revoluție”

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 19:32

Cristi Borcea, 49 de ani, fost acționar la Dinamo, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. Noua sentință primită a stârnit un val mare de reacții inclusiv în lumea fotbalului. 

Cu puțin timp înainte să se predea, omul de afaceri a fost ținta postării Mihaelei Nunweiller, fiica fostului dinamovist Lică Nunweiller, decedat în 2013, aceasta relatând un epispod în care Borcea i-a umilit tatăl la un meci jucat în „Ștefan cel Mare”.

GSP.ro a luat legătura cu Constantin David, 77 de ani, poreclit „Titi Flencea”, campion cu Dinamo la începutul anilor '60 și fost coleg de echipă cu Lică Nunweiller. Acesta a vorbit despre declarațiile Mihaelei Nunweiller, dar și despre noua condamnare primită de Borcea. 

„Am jucat și la București și la Bacău alături de Lică, am fost colegi de cameră, dar nu știu nimic despre acest episod. Mihaela știe probabil unele lucruri din discuțiile din casă, dar nu știe ea viața de fotbal, cum nici Borcea nu știe ce e viața de fotbal. Vorbește din auzite sau din spusele tatălui ei”. 


*Constantin David a povestit anul trecut cum Ion, unul dintre frații Nunweiller, s-a căsătorit cu prima sa soție 

„E diferență mare de la butelie la fotbal”

„Titi Flencea” a fost apoi extrem de virulent la adresa lui Borcea, fost acționar la Dinamo între 1998 și 2012. 

„Nu am avut niciun fel de relație cu Borcea, doar l-am văzut la câteva meciuri pe la Dinamo. Sunt niște oameni care au parvenit datorită fotbalului, pentru că de la butelie la fotbal e diferență mare. El și-a făcut renumele la Dinamo, nu când vindea butelii.

El știe ce probleme are, el știe cu ce femei a umblat, cred că nici nu mai știe câți copii are, cum probabil nu mai știe nici câte proprietăți are. Clubul Dinamo a greșit când a luat oameni care n-au avut atașament și n-au fost loiali acestui club. Unii și-au făcut nume doar prin intermediul lui Dinamo. S-au făcut mari, la fel ca domnul Becali, prin Dinamo sau Steaua. Au parvenit la fotbal și s-au făcut miliardari. Borcea nu știa ce însemna Dinamo înainte de Revoluție”, a declarat Constantin David, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Vezi și: Cristi Borcea, 5 ani de închisoare cu executare // Mărturia zguduitoare a fiicei unei legende UMILITE de Borcea: „Nu cred că o spoială de om ar putea avea vreodată remușcări!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bazileon
bazileon  •  09 Februarie 2019, 11:11
Postat de redshow pe 08 Februarie 2019, 21:09

Dar pana a fost Borcea la Dinamo a fost singura perioada in care Dinamo a contat....din punctul de vedere al unuia de 35 de ani.

Ei, iti lipseste perspectiva istorica; dar e mai bine sa fii tanar, multa sanatate si sa apuci vremuri bune.

bazileon
bazileon  •  09 Februarie 2019, 11:06

Borcea a facut mult rau clubului, dar ca nu era dinamovist, nu cred. Toate manifestarile sale publice din epoca au fost de adevarat dinamovist, mocofan, parvenit, dar neindoielnic alb-rosu. Nu cred ca plange cineva dupa el. Eu deplang faptul ca un om la fel de culpabil traieste netulburat, ba mai e si obstructionist, Badea.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  09 Februarie 2019, 09:31

Si cand te gandesti ca uni plang dupa aceasta *** ***. Un borfas notoriu. Un infractor de cea mai josnica speta. Dar ce sa mai vorbim despre acest caz infect cand multi plang si dupa ceausescu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează