FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FCSB 1-2

EXCLUSIV Bătaie între jucători după Juventus - FCSB » Antrenorul și-a ieșit din minți: "Eu v-am adus aici, eu vă distrug pe toți!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 23:05

George Călințaru de la Juventus București putea egala la ultima fază a partidei cu FCSB (min. 90+5), dar a trimis lamentabil lovitura de pedeapsă obținută de trupa lui Daniel Oprița.

Niță a apărat, iar arbitrul Avram a pus capăt meciului. Imediat cum s-a terminat jocul, înainte să intre pe tunelul de la vestiare Valentin Bărbulescu a sărit să-l bată pe colegul său care a ratat penalty-ul.

Bărbulescu i-a băgat mâna în gât lui Călințaru și i-a adresat vorbe grele, dar oamenii de la pază au intervenit și i-au despărțit. În momentul când au intrat pe tunel cei doi s-au încăierat iar și au fost despărțiți cu greu.

"Te prind eu și tot te bat de-mi faci plângere", i-a strigat Bărbulescu lui Călințaru, după ce au fost despărțiți.

Ajunși la vestiare, scandalul dintre jucători a continuat. Bărbulescu a continuat să-și înjure colegul, iar Călințaru de nervi a lovit pereții vestiarului cu pumnii și și-a rupt un deget. A ieșit de la cabine plin de sânge și a plecat direct la spital.

În acest timp, Daniel Oprița țipa disperat la propriii jucători și îi amenința: "Eu v-am adus aici, eu vă distrug pe toți! Nu-i posibil așa ceva! Eu plec, bă, nu mai stau aici. Voi nu sunteți, bă, jucători așa cum v-am crezut. Am făcut spume la gură din cauza voastră. Cum să dai scăriță, bă?! Ați dominat Steaua în 10 oameni. Ne jucăm cu Steaua să dăm scărițe. Suntem idioți rău de tot!"

Daniel Oprița n-a așteptat să vadă penalty-ul executat de Călințaru și a plecat la vestiare înainte ca jucătorul său să execute lovitura de la 11 metri.

FCSB a câștigat meciul cu 2-1!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (105)
fangigi
fangigi  •  20 August 2017, 15:18
Postat de Tudor Andreescu pe 20 August 2017, 15:05

Poate ne spuneti unde are domiciliul domnul C alintaru si de ce etnie este

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

787827804683655
Tudor Andreescu  •  20 August 2017, 15:05

Poate ne spuneti unde are domiciliul domnul C alintaru si de ce etnie este

dvd1
dvd1  •  20 August 2017, 14:13
Postat de flintstone pe 20 August 2017, 08:19

de ce sa fie ma blat, stia Juventus ca urmeaza sa primeasca penalty in minutul 95+ ? si cand faci blat, incepti cu un autogol inca din secunda 12 ?

sigur incepi cu un autogol tocmai ca sa fie mai frumos blatul si ca sa nu se prinda lumea asa de la inceput. Faultul lui Gnohere nu se pune?

Vezi toate comentariile (105)
Comentează