FOTBAL  »  Superliga  »  PARIU

EXCLUSIV Becali e de acord: 100.000 € ca Dinamo să nu ajungă în play-off » Ce i-a spus lui Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 16:37

După ce Mircea Rednic i-a spus azi lui Gigi Becali să dea 100.000 de euro dacă Dinamo se califică în play-off, patronul FCSB este gata să accepte propunerea.

" Să dea 100.000 de euro Becali, iar eu dau 10.000 pentru calificare în play-off. Dar cu o condiție: banii să meargă la un adăpost de câini. Și mai fac un pariu cu el. Eu spun că FCSB nu va câștiga campionatul. Fac pariu că nu va lua campionatul", a spus Rednic astăzi în conferința de presă dinaintea meciului vital cu Astra.

Patronul FCSB a vorbit despre ideea antrenorului lui Dinamo și spune că este de acord și cu un pariu legat de posibilitatea ca FCSB să câștige campionatul, dar cu o condiție.

"Accept pariul lui Rednic. Dar dacă îmi ia banii, dacă Dinamo ajunge în play-off, facem și pariul cu FCSB campioană. Asta e condiția mea. Și punem aceeași sumă de bani", a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO", a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Se anunță o mutare revoluționară la Dinamo: "Rednic vrea să cumpere clubul!"

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
magic4ever
magic4ever  •  19 Decembrie 2018, 23:17
Postat de zizu pe 19 Decembrie 2018, 20:31

Anul acesta ,dinamo,nu ajunge doar pe mâna ei! Anul trecut ,becali a pus serios umărul ca dinamo să nu ajungă în play off! A fost răzbunarea lui ptr "doar dinamo bucurești".... plus să nu uităm ca becali,nu vrea de fapt campionatul......vrea doar banii de la uefa

Anul trecut Dinamo a pierdut calificarea in play-off in mare parte datorita celui mai slab antrenor din istoria clubului, Miriuta...cand conduceam a scos cei mai buni oameni de pe teren si echipa a cazut si a fost egalata in minutul 95...anul asta ne calificam in play-off si clona FCSB nu castiga campionatul 100%!

zizu
zizu  •  19 Decembrie 2018, 20:31

Anul acesta ,dinamo,nu ajunge doar pe mâna ei! Anul trecut ,becali a pus serios umărul ca dinamo să nu ajungă în play off! A fost răzbunarea lui ptr "doar dinamo bucurești".... plus să nu uităm ca becali,nu vrea de fapt campionatul......vrea doar banii de la uefa

237857943466621
Edy Barbu  •  19 Decembrie 2018, 20:19

normal ca nu vrea pe dinamo in play-off pentru ca acolo nu are decit doi adversari cfr si craiova si restul slugi cu care face doar amicale

Vezi toate comentariile (13)
Comentează