FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Becali l-a refuzat pe cel mai de speriat jucător din Liga 1! Pe cine a preferat să aducă la FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 09:00

Elvir Koljici, jucătorul cel mai de speriat de la Craiova, le-a fost propus și steliștilor înainte să semneze cu CSU. Eficiența lui în România e senzațională: 5 goluri în 5 meciuri.

Elvir Koljici, revelația sezonului din România, ar fi putut ajunge la FCSB în vară, nu la Craiova. Bosniacul de 23 de ani, cu 5 goluri în 5 partide din Liga 1, a fost achiziționat de olteni cu 500.000 de euro de la Krupa, unde începuse stagiunea cu 8 goluri în 7 partide. Eficiența lui e probată acum și în altă competiție, nu doar în liga bosniacă. 

Înainte să rezolve oltenii achiziționarea lui Koljici, au avut ocazia roș-albaștrii să se implice, pentru că vârful le fusese propus și lor. FCSB căuta un "vice Gnohere", o rezervă pentru "Bizon", și l-a ales până la urmă pe Rusescu, după ce a vânturat toată vara mai multe nume de atacanți, din străinătate și de pe plan intern. 

CSU a fost mai hotărâtă, fiindcă îi trebuia neapărat un atacant, după ce Mangia se convinsese în debutul campionatului că improvizația lui cu mijlocașul Cicâldău mutat "număr 9" nu funcționa deloc. Și pentru Koljici a fost mai bună afacerea, din moment ce la Craiova e titular de bază, iar la Steaua ar fi fost adus doar ca o soluție de backup pentru situațiile în care nu poate să evolueze Gnohere.

Francezul și-a păstrat randamentul bun, cu 7 goluri în 9 jocuri, deci bosniacul n-ar fi avut nici măcar ocazia de a profita de o criză de formă a "Bizonului". Ar fi avut statutul lui Rusescu, un fotbalist țintuit pe banca de rezerve, în general. 

250.000 €a plătit FCSB pentru Gnohere, cumpărat de la Dinamo, jumătate din prețul achitat de Craiova pentru Koljici. Bosniacul e mai tânăr cu 7 ani, are doar 23 de ani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  18 Octombrie 2018, 08:46

Exact așa s-a întâmplat si cu ronaldo... pana sa se hotărască gigica, i l-a luat juventus... sa nu mai spun ca in urma cu câțiva ani la fel s-a întâmplat si cu messi... s-a zgârcit gigi la câteva milioane si asta n-a avut incotro si a fost nevoit sa se duca la Barcelona, ca trebuia sa joace si el undeva...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Octombrie 2018, 06:31

Fosilele sunt la putere la FCSB! Fosila MMS l-a preferat pe Rusescu, un rebut care are cel mai mare salariu. O fi bine... o fi rau... De, fiecare face ce vrea cu banii lui!

maradona5
maradona5  •  17 Octombrie 2018, 22:14

Care Steaua bai crait.oi.u ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează