FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Becali, mesaj categoric către Reghecampf » Antrenorul Stelei, prins la mijloc după transferurile lui Alibec și Gnohere

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 10:02

După ce Steaua l-a adus pe Alibec, Gnohere pare mai mult o ambiție a patronului, decât o achiziție care schimbă echipa.

Lui Reghe îi va fi aproape imposibil să îi titularizeze pe amândoi, iar Alibec are cele mai mari șanse de juca titular, având în vedere că a costat 2 milioane de euro.

Din moment ce Alibec nu poate să lipsească, singura cale să joace și Gnohere ar fi ca Reghe să le găsească loc amândurora.

Becali  își asumă în continuare rolul de șef al staff-ului tehnic. "Vreau să-i văd eu cum joacă, întâi pe fiecare, singur, în atac. Pe urmă să-i văd și împreună. Așa o să-mi dau seama dacă putem să avem două vârfuri în același timp", a fost mesajul categoric al lui Becali, potrivit ediției de azi a Gazetei Sporturilor.

Astfel, Reghecampf se află într-o situația dificilă. Antrenorul trebuie să-i împace și pe cei doi atacanți, să găsească cea mai bună tactică, și să îl mulțumească și pe patronul nerăbdător să vadă că investiţia lui produce ceva.

250.000 €este suma plătită de Steaua pentru Gnohere

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
luciann
luciann  •  08 Ianuarie 2017, 16:16

Pana acum n-avea atacant, acum are prea multi!:))) Oricum Alibec nu putea sa duca un sezon intreg pe toate fronturile!!!

samertx
samertx  •  08 Ianuarie 2017, 14:41

Se poate, cu Alibeyul în stânga, oricum el așa joacă, Gnohere poate și-n centru, la bătaie. Previzibili băieții dealtfel, o să dea goluri din faze fixe.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  08 Ianuarie 2017, 13:56
Postat de valentinn10 pe 08 Ianuarie 2017, 13:32

STEAUA E NUMAI UNA ...STEAUA , ce nu ti-e clar ?., frustratule.

Ai mai mult de zece ani?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează