FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

EXCLUSIV Becali primește o replică pe măsură după ce s-a luat de Găman: "Acum trageți voi concluziile" » Fratele fotbalistului Astrei face dezvăluiri spectaculoase de la negocierile cu Steaua

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 18:09

În buza "dublei" cu Astra, Gigi Becali a afirmat azi că Valerică Găman ar fi încercat să se autopropună la Steaua. "A contactat-o pe Anamaria. Am negociat cu el, a vrut omul 300.000 pe an şi 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau. Din partea lui a venit, nu din partea mea", a spus stelistul. 

Irinel Găman, fratele stoperului Astrei, i-a dat replica lui Gigi. El spune că nu Valerică ar fi avut inițiativa de a negocia cu Steaua și că singurele discuții între părți au avut loc acum aproape 3 luni. A făcut și o dezvăluire surprinzătoare: Dinu Gheorghe a fost la negocieri din partea patronului Stelei, alături de Anamaria Prodan!

"Eu și fratele meu vrem să afle toată lumea ce s-a întâmplat și să tragă fiecare concluziile.

Niciodată nu s-a dus Valerică la Anamaria! Ea a fost cea care ne-a sunat de ne-a înroșit telefoanele în urmă cu vreo două-trei luni. M-am dus la discuții în București. Alături de Anamaria a mai asistat și Dinu Gheorghe, am înțeles că patronul Stelei are încredere în sfaturile lui în ce privește transferurile. 

Le-am prezentat pretențiile noastre, iar a doua zi a fost sunat Vali. I s-a transmis că oferta Stelei e de 300.000 de euro la semnătură și 20.000 salariu pe lună. Valerică a mulțumit, dar a declinat-o, pentru că la momentul respectiv voia mai mult. Le-a spus celor de la Steaua că poate o va lua în calcul în vară. 

Dacă Becali consideră acum că sunt acri strugurii, treaba lui. Astea sunt niște tactici ale lui Gigi, s-a obișnuit lumea cu ele. Ar trebui să fim mai corecți", a declarat Irinel Găman pentru GSP.ro. 

dinu gheorghe a reacționat: "Minte cu nerușinare"

După declarația lui Irinel Gâman, Dinu Gheorghe a avut o reacție nervoasă și l-a contrazis dur pe fratele fotbalistului Astrei.

"Acest domn minte cu nerușinare. Eu nu m-am întâlnit în viața mea cu el. Nu am purtat nicio discuție legată de Găman cu el și cu Anamaria Prodan. Nu a fost nicio întâlnire. Trebuia să se bage în seamă cu ceva. Mâ gândesc că așa l-a învățat Șumudică. 

Becali m-a sunat și m-a întrebat de Găman și i-am spus că e un jucător bun și să îl transfere dacă poate. Oricum nu mai semnează cu Astra sub nicio formă", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
energydrik
energydrik  •  11 Aprilie 2016, 22:32
Postat de Robert Ivan pe 11 Aprilie 2016, 20:46

Gaman asta e umflat de toata lumea , nu merita mai mult de 120-150.000 euro pe an. Viitorul lui este in Bulgaria, Turcia liga 2 a sau Rusia Liga 2 a, Al salam, Al babic, Al Ghiudem,CHINA liaga 2 a.

Provine dintr-o filiera ***, piturcanianista! Cand vrei jucatori in echipa, nu numai de fotbal ci si de pariuri, ai nevoie de persoane cu "recomandare" - industria e mica, banii sunt foarte multi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  11 Aprilie 2016, 21:27

„Minte cu neruşinare acest domn, eu în viaţa mea nu m-am întîlnit cu el. Nu am purtat nici o discuție legată de Găman cu Anamaria și el. Nu a fost nicio întîlnire. Trebuie să se bage în seamă cu ceva. Probabil l-a învățat Șumudică, mă gîndesc. Becali m-a întrebat de Găman și i-am spus că e un jucător bun, dacă poate să îl transfere, să îl ia. Să minți cu atîta nerușinare că ai fost la o discuție cu mine…„, a comentat Dinu Gheorghe

581534618615543
Robert Ivan  •  11 Aprilie 2016, 20:46

Gaman asta e umflat de toata lumea , nu merita mai mult de 120-150.000 euro pe an. Viitorul lui este in Bulgaria, Turcia liga 2 a sau Rusia Liga 2 a, Al salam, Al babic, Al Ghiudem,CHINA liaga 2 a.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează