FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV » BOMBĂ la Astra Giurgiu! Fotbaliștii sunt neplătiți de aproape 4 luni și au refuzat azi să se antreneze: „A venit vremea să ne gândim și la noi”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 13:45

Fotbaliștii de la Astra Giurgiu au decis să nu se antreneze azi, chiar dacă sâmbătă au meci important în deplasare, cu CFR Cluj.

Formația giurgiuveană a recus la acest gest din cauza faptului că jucătorii nu și-au mai primit salariile de aproape patru luni (în 15 aprilie se împlinesc). 

„Așa am decis toată echipa să nu ne antrenăm azi. Sunt deja trei luni, aproape patru de când nu ne primim salariile. Încă nu ne-a spus nimeni nimic. Așteptăm vești de sus. Ne pare rău pentru Enache și pentru munca lui, dar a venit timpul să ne gândim și la noi” a declarat un apropiat al clubului din Giurgiu, în exclusivitate, pentru GSP.

Astra Giurgiu este pe locul 5 în play-off, cu 21 de puncte. 

 Citește și:

VIDEO GSP LIVE // Poveste din vestiar cu „specialul” Ilie Dumitrescu: „Noi ne îmbrăcam în treninguri și aveam Dacia, el în costum, cu Mercedes"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
popescu222
popescu222  •  28 Martie 2019, 10:59

Intre tarile pretins civilizate, numai in Romania e posibil ca un angajator sa nu plateasca salariile atatea luni. E cu atat mai grav in lumea sportului, unde angajatii au la dispozitie doar 10-15 ani sa puna niste bani deoparte. Ce nemernic, Nicolae asta... iar sindicatul fotbalistilor de ce nu intervine la asemenea cazuri?

blatistu49
blatistu49  •  27 Martie 2019, 18:06

nu le plateste GIGI punctele sa iasa din criza

engonga
engonga  •  27 Martie 2019, 17:56

na belea pentru gigi tocmai acum inaintea meciului cu prima clasata,daca nu mai baga vreun imprumut consacrat inainte de acest meci,nasol pentru gigi,nu mai adaug faptul ca deja de la ora 14:05 iosif a intrat in palpitatii.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează