FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1

EXCLUSIV // Botoșaniul e doar ultima „victimă”! Analiză DEVASTATOARE a arbitrului George Rădulescu, șef de poliție și ucigaș de meciuri: nu vede penalty-urile clare și permite intrări criminale!

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 09:00

Comisarul din Bragadiru, George Rădulescu, a avut o prestație penibilă în Dinamo - FC Botoșani, 1-1, iar analiza Gazetei Sporturilor scoate în evidență două aspecte alarmante despre arbitrul în vârstă de 44 de ani.

Nu e etapă în Liga 1 să nu iasă scandal! Sâmbătă, pe Arena Națională, a fost masacru! Iar în rolul principal s-a aflat arbitrul George Rădulescu. "Centralul" bucureștean de 44 de ani a distrus meciul, iar toate deciziile pe care le-a luat au fost doar împotriva celor de la Botoșani: trei penalty-uri neacordate moldovenilor și un "roșu" clar pentru Neicuțescu în secunda 15 pe care "centralul" a omis să-l acorde! 

Gazeta Sporturilor are o evidență a greșelilor arbitrilor, întocmită pe baza analizei prestațiilor "fluierașilor" din România. Numele lui George Rădulescu apare mereu în fișierul cu greșeli mari de arbitraj din ultimele șapte sezoane! Nu vede penalty-uri clare, inventează lovituri de la 11 metri și, mai grav, permite un joc violent, cu intrări criminale, mult peste limita admisă a regulamentului. Exact cum s-a întâmplat și sâmbătă seară, pe Arena Națională.  

Mai mult, Rădulescu are o problemă atunci când îi arbitrează pe cei de la FC Botoșani. Iar 95% din deciziile eronate sunt împotriva echipei patronate de Valeriu Iftime!

George Rădulescu și gafele sale din ultimii ani

EXCLUSIV // Botoșaniul e doar ultima „victimă”! Analiză DEVASTATOARE a arbitrului George Rădulescu, șef de poliție și ucigaș de meciuri: nu vede penalty-urile clare și permite intrări criminale!

91 de meciuria arbitrat George Rădulescu în prima ligă din România: a acordat 8 cartonașe roșii și 31 de lovituri de la 11 metri

"Ce să-i fac arbitrului Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă. Despre Rădulescu pot să spun doar că e vorba despre incompetență, nu altceva. În România, dacă ești inteligent, trăiești prost. Aici trebuie să fii nesimțit și indolent" 
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

CUM A COMENTAT MARIUS CROITORU

  1. "Cum să fac fotbal? Cum să fac fotbal când am penalty-uri clare şi arbitrul mi le scoate afară?! Şi el e la un metru şi jumătate de fază!  Nu se poate, opriţi-vă, oameni buni! Nu mi-e frică, nu am teamă, nu mă închid"
     
  2. "Păi, eu joc cu o echipă din Bucureşti şi mie îmi dă brigadă din Bucureşti! Eu ce vină am? Că sunt de la Botoşani? Hai să ne retragem noi, din Botoşani, să ne ducem în altă ţară şi să joace cine vor ei"
     
  3. "Jucăm fotbal şi suntem buni şi automat când deranjezi nu mai eşti lăsat să joci fotbalul pe care îl știi. Nu înţeleg, chiar nu înţeleg! E greşeală, dar cel care greşeşte să plătească! Să văd şi eu cum plăteşte, că se spune că noi, antrenorii, vorbim urât. Când pe faţă mi se face așa ceva, ce să fac? Să aplaud?"
     
  4. "Eu nu am venit să fur pe nimeni, am venit să joc fotbal şi atât. Vreau să fiu lăsat să joc fotbal, pentru că asta antrenez! Am demonstrat şi în această seară că am o echipă extraordinar de frumoasă şi curată. Dar vreau să fiu lăsat să joc fotbal"

12 jocuriale celor de la Botoșani au fost arbitrate de Rădulescu în L1: 4 victorii - 4 egaluri - 4 înfrâgeri. "Acasă" din 3 meciuri n-au pierdut niciodată

"Dacă îl suspendă pe Croitoru pentru declarații, înseamnă că suntem într-o țară a nenorocirilor! Măcelul ăsta e momentul în care să răsturnăm paharul! Haideți să facem ceva care să ne ajute pe toți! Toată lumea e incompetentă, ca să nu spun hoață! Au râs de noi, pur și simplu"  
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Promovat pe blat de Deaconu

Actualul vicepreședinte al Comisiei Centrale, Alexandru Deaconu, are un rol important în promovarea lui George Rădulescu. Este persoana care a modificat special regulamentul pentru promovarea prietenului său în Liga 1. "Rădulescu a fost promovat pe sub masă de la Divizia C la B, iar acum vor să-l promoveze și în Liga 1! Dacă s-a apucat de arbitraj la 16 ani și până la 40 n-a reușit să intre în Liga 1, devine speranță peste noapte? Alexandru Deaconu se încadrează conform Codului Penal la infracțiune!", spunea, pentru Gazetă, Cornel Sorescu, ex-vicepreședinte CCA.

E comisar de poliţie

George Rădulescu ocupă postul de comisar de poliţie în oraşul Bragadiru, având contract de muncă înregistrat la IPJ Ilfov. Pe site-ul politiaromana.ro, Rădulescu apare ca șef de unitate şi are audienţe lunea şi joia timp de două ore, între 11:00 şi 13:00. Interesant că deși este șeful secției din Bragadiru, acesta locuiește în Clinceni, acolo unde este vecin chiar cu șeful său de la CCA, Alexandru Deaconu! 

100 de luniau trecut de la primul meci arbitrat de Rădulescu în L1, confruntarea dintre Urziceni și Astra 0-3, din 14 mai 2011, sezonul 2010-2011

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
368023036732853
Iuga Mircea  •  17 Septembrie 2019, 07:18

Dacă fotbaliștii și antrenorii sunt suspendați,de ce nu se judecă la fel și în cazul arbitrilor.Rușine CCA !!!!!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  17 Septembrie 2019, 07:10

politistul tine cu dinamo prin traditie

107244394001653
Florinescu Andrei  •  17 Septembrie 2019, 06:35

Daca a ajuns Deaconu sa conduca destinele arbitrajului romanesc...e clar...astea sunt rezultatele dezastruoase….El face delegarile la liga 1... As fi curios cum a putut sa-l delege pe Radulescu, finul sau cumatrul sau, stiind ca lucreaza in Politie la un meci al lui Dinamo...Presa ar trebui sa-l ia la intrebari pe baietul magazinerului de la FRF...Asta a fost singura competenta pe care a avut-o Deacnu si ca arbitru...Aaaa, mai e una...e finul lui Mircea Sandu...Ce altceva stie acest mascarici sa faca??? Ce profesie are? Nici una...Ma intreb daca incompatibilitatea de altfel foarte clara a arbitrului cu Dinamo, arata ca delegarea a fost facuta in mod voit de catre Deaconu ca sa-i ajute pe cei de la Dinamo...Poate o fi pariat pe Victoria lui Dinamo acest Deaconu ramas in istoria arbitrajului cu denumirea trista de bricheta….De-a lungul timpului in fruntea CCA au fost arbitri romani foarte buni cu prestanta nu ca acest Deaconu care nu da explicatii ce face si cum face delegarile...Ar trebui presa sa-l puna la zid pe acest impostor din fruntea arbitrajului romanesc…

Vezi toate comentariile (34)
Comentează