FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cadouri pentru 2018 de la Gigi Becali! După Băluță, FCSB mai aduce un superjucător de la Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 10:51

Becali nu renunță să aducă jucători de la Craiova, chiar dacă oltenii nu au cedat până acum presiunilor.

Gigi Becali a dezvăluit ieri că se gândește să transfere doi jucători români, lăsând să se înţeleagă că unul ar fi mijlocaşul ofensiv Alexandru Băluţă, de la Craiova. Patronul FCSB a mai zis că ar fi putut să intervină şi să-l cumpere pe Alexandru Mitriţă de la Pescara, înainte ca acesta să fie luat definitiv de Universitatea, însă a renunțat la idee întrucât are mai multe soluții pe acel post.

"Vreau neapărat doi fotbaliști, numai la ei mă gândesc cum să fac să-i iau. Ambii sunt din Republica Oltenia. Nu dau trei milioane pe Băluţă, dau numai două, atât dau! Vreau un jucător şi dau două milioane pe el, ce mare lucru?! Puteam să-l iau pe Mitriţă... Însă nu vreau să discutăm de Mitriţă, să se supere toată lumea pe mine, că abia m-am împărtăşit. Ce fac, încep să mă laud iar? Nu mai are rost să vorbim de Mitriţă, dacă e jucătorul Craiovei. E un fotbalist extraordinar, îmi place, dar avem destui pe postul ăla", a afirmat latifundiarul la Pro X.

O altă țintă a lui Gigi e Hristo Zlatinski. Bulgarul de 32 de ani a venit la Craiova în 2015, de la Ludogoreţ. "La mijlocul terenului vreau un jucător de travaliu, unul care să creeze mai multe faze de poartă. Să evolueze lângă Pintilii sau Filip, dar care să dribleze, să urce 20-30 de metri. Pe ăla mi-l doresc, pe ăla îl caut. M-am săturat ca Steaua să fie previzibilă în atac... Cred că am găsit omul pe care-l caut, să vedem ce va fi", a mai precizat Becali.

În Bănie, Zlatinski câștigă 10.000 de euro pe lună. La FCSB ar putea încasa cu 50% mai mult. Contractul lui Hristo cu Știința expiră în decembrie 2018. 

"Știu că cei de la Steaua mă doresc, dar vreau să rămân la Craiova până la vară. Apoi, mi-aș dori un transfer în străinătate"
Alexandru Băluță, acum două săptămâni

"În cazul lui Băluță, lucrurile sunt clar: cine plătește clauza de 3 milioane de euro îl poate lua. Dar numai dacă vrea și Alex... Iar Alex vrea să joace «afară», dacă o fi să plece de la noi"
Oficial U Craiova

"Zlatinski și-a prelungit recent angajamentul cu Universitatea, nu va pleca nicăieri până în 2019!"
Oficial U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
1510179709282613
Amarad Trîncă  •  21 Decembrie 2017, 19:26

domnul Becali incepe lupta de destabilizare a inamicului si semanand chiar discordia, dar romanii stiu ca in curtea FCSB-ului odata ajunsi, se face banca din plin si mai mult de 2-3 ani nu se rezista. Pai n-a avut FCSB-ul jucatori de 3-4 stele si care acum se chinuie prin Turcia sau aiurea, prinzand cate un meci la zile mari? Dl. G. Becali este om de afaceri, cumpara ieftin sau ia gratis si vinde pe profit mare si este timpul, ca si alti patroni de club de fotbal, sa invete de la domnia sa.

blocatu
blocatu  •  20 Decembrie 2017, 21:39
Postat de Ilie Badaluta pe 20 Decembrie 2017, 19:16

Va spun eu clasamentul final 1 CFR 2 craiova 3 dinamo 4 fcsb

sarmanul de tine! dinamo nu intra in play-off cumetre! cum ii vezi tu pe 3? pe 3 in play-out? stai linistit, nu ma injura, ca nici viitorul nu intra! :D

1917554465234186
Silviu Nick  •  20 Decembrie 2017, 19:34

BECALI POATE VISA FRUMOS ÎN CONTINUARE. LA FEL ȘI *** -istii. DAR NU VOR LUA NIMIC DIN ȚARA OLTENIEI, DUPĂ CUM ÎI ZICE CIOBANUL SUPREM.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează