LIGA 1  ·  TRA

EXCLUSIV Campioana României îşi poate lua un superatacant brazilian cu 70 de goluri în Europa: "Îmi place Steaua!"

Duminica, 01 Februarie 2015

Junior Moraes (27 de ani) a fost obsesia lui Gigi Becali în multe perioade de mercato, fiind în repetate rînduri foarte aproape de Steaua. 

Niciodată nu s-a concretizat însă ceva, dar brazilianul nu exclude varianta unei reveniri în România în viitor.

"Îmi place Steaua! Am aflat şi de meciul cu Ludogoreţ, am crezut că nu mai ştiu să citesc limba voastră cînd am văzut ce-a fost la Sofia!

Eu vreau să mă întorc în România, dar nu ştii ce se întîmplă cu viaţa. Am văzut că şi naţionala merge bine", a spus Moraes pentru Gazeta Sporturilor.

"Negocierile cu Al Ittihad sînt dificile, vedem dacă se face. Oricum, sînt la Metalurg, un club top class", a mai zis atacantul.

19 goluri a dat Moraes în sezonul trecut pentru Metalurg Doneţk

Junior Moraes a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a discutat despre prietenii din România şi multe alte lucruri interesante! Acesta poate fi citit în ediţia tipărită şi cea digitală.Cine e Florin Cîțu, noul premier desemnat al României! Ce a pățit la o ședință în Parlament: „Chiparosule! După ce că ești urât...„

Libertatea

Comentarii (106)

ortega  •  02 Februarie 2015, 08:50

"Îmi place Steaua! ... Dar Wecesebe îți place ?

para.para  •  01 Februarie 2015, 22:37

"EXCLUSIV Campioana României îşi poate lua un superatacant brazilian cu 70 de goluri în Europa." - Titlu demn de scursurile planetei. 1. - alea 70 de goluri (oare?) le-a dat pe la Bistrita, pe la Metalurg Donetk si pe la alte mici echipe de maidan de prin estul Europei din care si voi faceti parte datorita unei greseli geografice. 2. - In afara de faptul ca poate s-a nascut in Brazilia, omul n-are nicio treaba cu acea tara, dar pentru un popor distrus merge titlu cu "superatacant brazilian".

laurentiuci  •  01 Februarie 2015, 18:52

o sa ajunga la steaua cand trece de 30 de ani. cum a fost si cu sanmartean

Vezi toate comentariile (106)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1