FOTBAL  »  Superliga  »  CIPRU

EXCLUSIV Caramarin îl urmează pe Levy în Cipru » Va fi secund la Anorthosis

Ronny Levy și Gabriel Caramarin
Ronny Levy și Gabriel Caramarin

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 21:15

Plecat de la Steaua, Ronny Levy îşi duce stafful cu care a lucrat în România în Cipru. Astfel, Gabriel Caramarin, cel care i-a fost secund israelianului în scurta perioadă petrecută pe banca roş-albaştrilor, îi va fi alături lui Levy şi la Anorthosis. De asemenea, fostul preparator fizic al Stelei, Michele Bon, va lua drumul insulei Afroditei.

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să-l aduc pe Caramarin aici, în insula Afroditei. Sîntem în discuţii foarte avansate şi cu preparatorul fizic, care are şanse mari să semneze cu noi. Din păcate, îmi doream foarte mult să-l aduc şi pe antrenorul cu portarii de la Steaua, cu care am lucrat, dar conducerea mi-a spus că actualul antrenor este foarte bun şi sînt foarte mulţumiţi de el. În următoarele 48 de ore, Gabi Caramarin va ajunge în Cipru", a declarat Ronny Levy, în exclusivitate pentru GSP.

Israelianul Ronny Levy şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Stelei, după egalul cu AEK Larnaca din grupele Europa League, scor 1-1. Acesta a fost înlocuit apoi cu Ilie Stan, care la primul meci pe banca roş-albaştrilor a obţinut şi prima victorie, 2-1 cu Oţelul Galaţi.

La Anorthosis a antrenat în trecut şi fostul selecţioner al României, cel care a dus Generaţia de Aur în sferturile de finală ale Mondialului din '94, Anghel Iordănescu (1990-1992). De asemenea, Eugen Trică a îmbrăcat tricoul ciprioţilor în 2009, reuşind să bifeze 12 partide şi să înscrie de două ori.

Anorthosis e una din cele mai galonate echipe din Cipru, avînd 13 titluri de campioană, 10 Cupe ale Ciprului şi 7 Supercupe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bumbabum
bumbabum  •  10 Octombrie 2011, 22:03

Intra pe voievodate.ro pentru un joc romanesc 100%. O sa ai parte de o atmosfera medievala, cu colegi romani. www.voievodate.ro/users.php?do=register:referrerid:62

Vezi toate comentariile (1)
Comentează