FOTBAL  »  Superliga  »  STADION PITEȘTI

EXCLUSIV Care e suma pe care o plătește FCSB pentru a juca la Pitești! + bilete ieftine pentru meciul cu Gaz Metan

17.500 de locuri este capacitatea stadionului
17.500 de locuri este capacitatea stadionului "Nicolae Dobrin" din Pitești, renovat ultima dată acum 11 ani

Articol de , - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 08:46

Steliștii pleacă din nou în afara Bucureștiului. Dacă până acum au jucat la Voluntari, de data asta Teixeira și compania se mută la Pitești.
Cel puțin pentru meciul din această etapă, cu Gaz Metan.

Apoi, în funcție de situația gazonului de pe Arena Națională, ar putea reveni pe cel mai mare stadion al țării pentru partidele cu Viitorul și CFR Cluj.

În ultimele zile, oficialii vicecampioanei au făcut mai multe drumuri pe axa București-Pitești pentru a pune la punct toate lucrurile la stadionul "Nicolae Dobrin", iar jocul de duminică seară se poate disputa în condiții bune, fără niciun fel de probleme. Au semnat contractul de închiriere, au angajat o firmă de stewarzi.

Dacă pentru un meci pe Arena Națională steliștii plătesc 13.000 de euro pe meci, la Pitești situația stă cu totul altfel. Conform autorităților argeșene, există o hotărâre de Consiliu Local prin care orice echipă interesată să joace pe stadionul din Pitești trebuie să plătească o sumă de 11.000 de lei, aproximativ 2.500 de euro.

" FCSB a făcut un contract de închiriere cu primăria", spun autoritățile locale, care n-au dorit să precizeze oficial suma pe care o primesc de la vicecampioana României. 

"Ştiu că oamenii îşi doresc să vadă meciuri de Liga 1 pe acest stadion. La Piteşti au mai jucat, acum câţiva ani, Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova şi nu au plecat cu nimic de la stadion. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră! În fotbal nu trebuie să avem încrâncenări" Cornel Ionică, primar Pitești

"Am jucat cu 10.000 de suporteri, cu stadionul aproape plin. Eu m-am gândit să mergem acolo. Suporterii din Piteşti ar merita să vadă şi meciuri de Liga 1, pentru că acolo, într-adevăr, au fost fotbalişti mari care au jucat pe acel teren" Nicolae Dică, antrenor FCSB

6 meciuri a jucat FCSB la Pitești în sezonul 2015-2016, cinci în campionat și unul în Cupa Ligii, palmares: 4 victorii - 1 egal - 1 înfrângere

2.500 €a fost suma pe care FCSB a plătit-o pentru fiecare meci jucat pe terenul celor de la FC Voluntari, în actualul sezon competițional

 

Bilete doar în Trivale

Ieri, oficialii vicecampioanei au anunțat că sâmbătă și duminică se vor vinde bilete pentru meciul cu Gaz Metan, dar doar la stadionul "Nicolae Dobrin".

Casele vor fi deschise de la ora 11:00 până la 19:00, doar în ziua meciului până la 20:00. Pentru jocul de duminică seară, de la Pitești, FCSB a pus prețuri între 15 și 30 de lei. Cele mai ieftine tichete sunt la peluze, 15 lei, 25 de lei la tribuna a II-a și 30 de lei la tribuna 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
rjka
rjka  •  29 Noiembrie 2018, 19:40
Postat de gigi_becali_8 pe 29 Noiembrie 2018, 16:22

Tot ieri s-a dat si sentinta prin care instanta a decis ca CSA trebuie judecata pentru faptul ca blocheaza fara drept numele Steaua, aveti termen pe 21.01.2019 : "Curtea de Apel a admis azi acțiunea FCSB și a decis să judece cererea prin care clubul lui Gigi Becali încearcă să anuleze cele 8 mărci deținute de CSA Steaua pentru fotbalul profesionist. Instanța anterioară respinsese acțiunea echipei din Liga 1. " Muhahaaaaa :))

Pai cum sa blocheze armata numele Steaua , instanta a decis ca fc fcsb nu e steaua tocmai ca sa nu se facă confuzie între fc fcsb și Steaua bucuresti pai jiji n-are cum sa ceara in instanța anularea mărcilor dacă sunt proprietatea armatei iel a crezut ca poate schimba judecători legea mărcilor, sa anuleze marca Steaua visați in continuare dacă te uiti pe deciziile judecătorilor de ieri au respins toate cererile fcsbeului tu și cu gsp nu mai fake - news

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  29 Noiembrie 2018, 16:22
Postat de rjka pe 29 Noiembrie 2018, 14:49

Cei de gazeta dau nu mai ce le dictează jiji , ieri când sa dat sentința prin care fc fcsb cerea anularea mărci Steaua bucuresti , de fapt le-a respins cererea , presa vândută lui jiji dădea știre după sursele de la fcsb cum ca gigi a câștigat va dați semna câta minciuna pe cei care ar trebui sa relateze adevarul cu sentința in mâna și iei dau ce spune jiji se vede ca in presa au rămas securiști și cei care urăsc Steaua

Tot ieri s-a dat si sentinta prin care instanta a decis ca CSA trebuie judecata pentru faptul ca blocheaza fara drept numele Steaua, aveti termen pe 21.01.2019 : "Curtea de Apel a admis azi acțiunea FCSB și a decis să judece cererea prin care clubul lui Gigi Becali încearcă să anuleze cele 8 mărci deținute de CSA Steaua pentru fotbalul profesionist. Instanța anterioară respinsese acțiunea echipei din Liga 1. " Muhahaaaaa :))

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  29 Noiembrie 2018, 16:15
Postat de Carmen Cretu pe 29 Noiembrie 2018, 12:09

Pt noi pitestenii este foarte bine ca steaua va juca la pitesti deoarece avem ocazia de a vedea fotbal adevarat

Bravo dna Carmen, corect, Steaua merita vazuta pentru ca este singura echipa din Romania care in ultimii 15 ani s-a calificat de 13 ori in Europa League sau Champions League ! In rest, sa fim sanatosi !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează