FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

EXCLUSIV Cătălin Straton e dorit de Dinamo, Sepsi și Viitorul! Licitație după retrogradarea celor din Călărași

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 11:11

Sepsi, Viitorul și Dinamo sunt interesate de serviciile lui Cătălin Straton (29 de ani), care va pleca de la Dunărea după ce echipa a picat în Liga 2.

S-a terminat oficial sezonul în L1, iar Dunărea Călărași se dezintegrează! Majoritatea jucătorilor au ajuns la final de contract, iar cei care au contracte valabile și pentru sezonul viitor pot pleca după ce echipa a retrogradat direct în liga secundă. Printre ei și Cătălin Straton, portarul Dunării Călărași, de 29 ani.

În ultima perioadă, mai multe cluburi din prima ligă, dar și din străinătate și-au manifestat interesul să-l achiziționeze. Din informațiile Gazetei, pe lângă interesul mai vechi al lui Dinamo pentru transferul lui Straton, alte două echipe și-l doresc.

Este vorba de Sepsi Sf. Gheorghe, care vrea un portar mult mai experimentat, dar și de Viitorul, acolo de unde sunt șanse ca Valentin Cojocaru să plece în această vară la o echipă din Cipru, unde a mai evoluat în sezonul 2017-2018.

Mai mult, MTK Budapesta, dar și Ferencvaros, ambele din Ungaria, s-au interesat de serviciile lui Straton. 

350.000 de euro este cota de piață a lui Straton, care în L1 a mai jucat la Rapid, Vaslui, Poli Timișoara și Craiova

Lider după media notelor GSP

tabel

Vezi și: 

Se dezintegrează Dunărea Călărași? „Veteranii” și-au anunțat plecarea, Alexa așteaptă discuțiile cu șefii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  04 Iunie 2019, 11:35

Sunt cativa jucatori interesanti la echipele retrogadate - cine nu ar vrea un Bawab, de exemplu. Depinde daca va dori sa joace sau va alege pentru bani un loc unde sa fie al doilea portar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează