FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA, LUNI, 8 APRILIE, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV CCA a decis cine arbitrează FCSB - U Craiova » Al doilea gafeur al sezonului conduce derby-ul etapei

Articol de - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 14:21

CCA l-a delegat pe Istvan Kovacs să arbitreze derby-ul de luni seară, FCSB - U Craiova, după ce a condus și ambele meciuri din sezonul regulat.

Luni seară, de la ora 20:45, în a doua zi de Paște, Bucureștiul găzduiește o partidă de gală la care sunt așteptați peste 30.000 de spectatori! Arena Națională e gata să primească suporterii steliști, dar și pe cei olteni, care și-au anunțat prezența în număr foarte mare, la derby-ul etapei a treia din play-off, dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Și pentru că meciul este unul între două echipe care luptă la baionetă până în ultima clipă la titlul de campioană, Comisia Centrală a decis să trimită un arbitru experimentat de pe lista FIFA.

Gazeta Sporturilor a aflat că delegat va fi Istvan Kovacs, 33 de ani, din Carei! Acesta a condus 16 dueluri în actualul sezon, iar partida pe care a primit-o de la CCA e una importantă pentru statistica personală a arbitrului. Va fi cel de-al 220-lea meci pe prima scenă din România, la 10 ani și 8 luni de la debutul în Liga 1: 11 august 2007, Poli Timișoara - Pandurii 3-1.

Mai mult, Kovacs primește de la CCA al treilea joc dintre Steaua și Știința din actualul sezon, după ce a "fluierat" fără greșeală și primele două întâlniri din actualul sezon regulat. 

E al doilea gafeur al sezonului

Chiar dacă în cele două partide dintre FCSB și U Craiova n-a avut nicio greșeală, Kovacs a avut confrutări în care a gafat grav. Într-o monitorizare a ziarului, în dreptul lui Kovacs apar 8 greșeli mari în actualul sezon de Liga 1, ceea ce-l clasează pe locul 2, după Ovidiu Hațegan, care are 9 erori.

Kovacs a gafat de 3 ori pro Craiova și tot de atâtea ori contra oltenilor în actualul campionat, în timp ce la meciurile FCSB-ului nu a greșit niciodată. "Centralul" de 33 ani e un talisman pentru ambele echipe. Pe steliști i-a condus de 20 de ori în întreaga carieră, aceștia având un procentaj pozitiv, 70%: 11 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri. În timp ce pe juveți i-a arbitrat de 16 ori, procentaj 69%: 9 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri.

1

2

  • FCSB - U Craiova se joacă luni, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
pepeci
pepeci  •  07 Aprilie 2018, 09:51
Postat de Florean Andrei pe 04 Aprilie 2018, 16:28

Asteptam o noua manita !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  04 Aprilie 2018, 19:13

bine ca ati modificat titlu :)))))

indolentu
indolentu  •  04 Aprilie 2018, 18:35

ca sa fiu si mai complet redau ntegral titlu articolului si unde poate fi vizionat meciu " LIGA B • FCSB - U CRAIOVA, LUNI, 8 APRILIE, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP EXCLUSIV CCA a decis cine arbitrează FCSB - U Craiova » Al doilea gafeur al sezonului conduce derby-ul etapei "

Vezi toate comentariile (16)
Comentează