FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCPLINĂ

EXCLUSIV Ce a decis azi Comisia de Disciplină în cazurile în care FCSB și CFR Cluj cer depunctarea reciprocă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 15:32

Comisia de Disciplină a Federației Românie de Fotbal a stabilit azi un nou termen pentru dosarele în care CFR Cluj și FCSB cer depunctarea reciprocă. Acesta va avea loc pe 16 mai.

Azi a stabilit că noul termen peste o săptămână.

CFR Cluj a solicitat amendarea lui  Gigi Becali pentru declarații xenofobe și depunctarea celor de la FCSB.  FCSB a cerut suspendarea lui Dan Petrescu pentru 16 etape și depunctarea CFR-ului, acuzând că antrenorul aduce prejudicii imaginii fotbalului românesc prin declarațiile în care susținea că FCSB e ajutată și că CFR este dezavantajată de arbitri.

"Declarațiile date de Dan Petrescu sunt mult mai grave decât cele ale lui Gigi Becali. Face acuzații concrete. Acuză de hoții, de lucruri grave. Nu le dă cineva care nu are nicio legătură cu clubul în acte. Mi se pare ciudat să depunctezi ambele echipe. Dacă ne depunctezi pe noi, automat și ei trebuie depunctați" Mihai Stoica la TV Digi Sport, pe 24 aprilie

"Mă lupt împotriva ungurilor! Cum să fie CFR campioană în centenarul României? Orban, premierul Ungariei, vrea cu disperare CFR campioană. Eu, Becali, îi spulber pe toți. Să nu creadă ei vreodată că o să-i mai ajute arbitrii, în centenarul României!"
Gigi Becali, la începutul lunii februarie 

CE PREVEDE ARTICOLUL 52, ALINEATUL 5 DIN REGULAMENTUL DISCIPLINAR, ÎN BAZA CĂRUIA AU FOST CERUTE DEPUNCTĂRILE: 

"Declaraţiile făcute de persoanele care sunt de natură să prejudicieze imaginea fotbalului cum ar fi, dar fără a se limita la: corectitudinea desfăşurării jocurilor de fotbal, cele privind prestaţia arbitrilor, încălcarea unor prevederi regulamentare, activitatea unor persoane care intră sub incidenţa prezentului regulament, plata unor sume de bani pentru simularea partenerilor de competiţie sau altele asemenea care nu sunt dovedite, se sancţionează la prima abatere cu măsura suspendării de la 8 la 16 jocuri pentru jucători sau antrenori şi de la 6 la 12 luni pentru oficiali şi penalitatea sportivă de la 5.000 de lei la 300.000 de lei, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a trei puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa din categorie superioadă".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Mai 2018, 00:49
Postat de dogbv pe 09 Mai 2018, 20:47

Vezi ca la vremea lui '86 CL nu exista! Voi (presupunand ca esti sTelist, nu fcsbist) ati castigat CCE (acea competitie in care jucai 8 meciuri si al noualea era finala...). Si de fapt nu ati castigat "voi", ci "ei", cei care au jucat atunci... "Voi"...mancati seminte in fotolii la TV-urile alb-negru!

inca o dovada a faptului ce frustrati sunt dinamovistii,comentariul tau reflecta totul ! ch league e continuatuarea cupei campionilor de atunci,cum este si europa league fosta cupa uefa,deci cancanist esti,atat@! steaua are in palmares ch league-in trecut se numea cupa camp ! la culcare

dogbv
dogbv  •  09 Mai 2018, 20:47
Postat de John Milne pe 09 Mai 2018, 16:16

Noi am castigat CL voi minunea de la liberec . Asta este diferenta intre STEAUA BUCURESTI si Rinamoaka Rusinea Insolventa aka Fc Pamant de Flori . NICIODATA IN CL . App , cum e sa joci in relegation grupe prostule ?

Vezi ca la vremea lui '86 CL nu exista! Voi (presupunand ca esti sTelist, nu fcsbist) ati castigat CCE (acea competitie in care jucai 8 meciuri si al noualea era finala...). Si de fapt nu ati castigat "voi", ci "ei", cei care au jucat atunci... "Voi"...mancati seminte in fotolii la TV-urile alb-negru!

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Mai 2018, 20:20

Comisia de disciplina a decis ca ..n-a decis.Rasismul este aspru condamnata in lumea civilizata. Sunt si lucruri mai grave decat sa fii ""ungur"". Sa fii nesimtit ,marlan ,hot si bandit.Cu cazier.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează