FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Cere rezilierea pentru discriminare! Un jucător caută să rupă contractul cu Steaua, motivând atitudinea lui Becali!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 00:32

Jugurtha Hamroun a plecat în cel de-al doilea cantonament al Stelei din Olanda, însă rămânerea sa la formația roș-albastră este tot mai puțin probabilă.

Pe lângă faptul că algerianul de 27 de ani speră la un transfer în Golf, el e nemulțumit și de atitudinea discriminatorie a lui Gigi Becali! Detaliile sunt EXCLUSIV în ziarul Gazeta Sporturilor de luni!

Patronul Stelei are antecedente. Becali l-a demis în 2009 pe Yuksel Yesilova, preparatorul fizic din staff-ul lui Dorinel Munteanu.

”Musulmanii poartă ghinion!” a fost motivul șocant al finanțatorului. Un an mai târziu, Stelei i-a fost propus Ivan Ivanov, un fundaș central bulgar despre care apăruseră zvonuri că ar fi homosexual.

”Homosexualii în familia mea nu vor exista niciodată!”, a reacționat patronul Stelei și a anulat transferul.

Citește EXCLUSIV în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi reacția lui Gigi Becali și cine e omul care încearcă să-l îndepărteze pe Hamroun de Steaua.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
898756456920785
Dor Elf  •  04 Iulie 2016, 21:05

In sfarsit, unul dintre voi si-a dat seama ca nu e ***:)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  04 Iulie 2016, 17:50
Postat de vasglo pe 04 Iulie 2016, 13:05

Intrigat de subiectul articolului si stiind ca Becali a avut tot sezonul trecut numai cuvinte de lauda la adresa lui Hamroun, dau fuga la chioscul din colt si dau 2 lei din pensia mea mica sa vaz ce si cum! Citesc cu stupoare cum "marele" jurnalist Remus Raureanu, ala ce mai apare si pe la niste emisiuni tv si are o vorba rastita si privire "seducatoare", a visat urmatoarele : "Surse din club dezvaluie planul: Tatal lui Hamroun a descoperit ca Becali a avut de-a lungul timpului o atitudine discriminatorie fata de unii angajati, bazata pe criterii de religie sau de orientare sexuala. Si cere sa fie reziliat contractul pe acest motiv. A scos articole din presa ca sa-si justifice initiativa si sustine ca fiul lui nu e tratat corect deoarece e musulman. Va initia o actiune la FIFA pentru a rupe acordul. Gigi l-a fi imprumutat pe Hamroun cu 60.000 euro in urma cu 2 luni, insemnand salarii platite in avans"! Ce logica trebuie sa aiba unul care scrie ca Gigi plateste in avans in jucator si acesta il acuza apoi de discriminare?!! Probabil ca nu a dat la toti ceilalti jucatori salarii in avans!(sic)..Ce presa e asta, ce presar e Raureanu asta? Ce interes are el de vrea sa-i vada plecati de la Steaua pe Varela si Hamroun?...-:)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  04 Iulie 2016, 17:18
Postat de vasglo pe 04 Iulie 2016, 17:14

Esti tare, taticu, m-ai dat gata! Cred ca sunt mandrii "antecedentii" matale, taticu' si mamica, cu comoara pe care au conceput-o dupa un mic si-o bere!...-:)

P.S.- Dai un leu ca ti-am zis despre ce e vorba in propozitie ori esti unul dintre calicii lui Neputinta?!..-:)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează