FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

EXCLUSIV Chindia Târgoviște îl vrea pe Mihai Voduț, un fotbalist dat afară pentru pariuri!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 14:43

Chindia Târgoviște negociază în aceste momente cu Mihai Voduț (24 de ani, atacant).

După transferurile lui Andrei Burlacu și Ovidiu Bic, Chindia este foarte aproape să semneze cu Voduț, ultima dată la Beitar Jerusalem.

Fotbalistul dat afară de Gică Hagi este așteptat mâine să efectueze vizita medicală, urmând ca miercuri să semneze contractul.

A FOST DAT AFARĂ DE VIITORUL DUPĂ CE A FOST PRINS CĂ A PARIAT PE PROPRIUL MECI

Voduț ar fi pariat pe un bilet cu o miză de 100 de lei pe care se afla și meciul Viitorul - Astra 1-0, după imaginile publicate de fosta sa iubită.

După scandalul încă nefinalizat de către comisii, Viitorul Constanța s-a dezis imediat de jucătorul său, dorind să se delimiteze de astfel de comportamente nesportive, chiar dacă atunci a fost vorba doar despre o bănuială.

13 goluri în 69 de meciuri a înscris Voduț în Liga 1

Citește și:

Primele transferuri la Chindia » Andrei Burlacu şi Ovidiu Bic se mută în Dâmboviţa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează