FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

EXCLUSIV Chindia Târgoviște, măsură categorică în cazul lui Mihai Voduț, fotbalistul suspendat doi ani pentru pariuri: „I-am reziliat contractul”

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 16:55

Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște, a anunțat astăzi că echipa dâmbovițeană îi va rezilia contractul lui Mihai Voduț (25 de ani).

Fotbalistul a fost suspendat azi pentru următorii doi ani după ce a fost prins pariind pe meciurile propriei echipe în perioada în care evolua la Viitorul.

  • CONTEXT: Sancțiunea primită de Voduț e una nemaivăzută în fotbalul românesc: acesta va sta departe de fotbal 2 ani și va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei.  
  • Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț îi oferea fostei iubite această misiune. Fotbalistul îi cerea acesteia să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe.  
  • După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște.  

„Contractul lui de activitate sportivă va fi reziliat, sunt obligat să fac asta. Începând cu data de azi, cea a pronunțării hotărârii, contractul lui a fost suspendat. Sunt obligat să iau act de decizia Comisiei de Disciplină. Fotbalistului i se va rezilia contractul. 

I-am transmis jucătorului hotărârea. Aștept să mă sune, îl aștept la club. Oricum, aveam stipulat în contract că, dacă se va lua o decizie nefavorabilă în cazul lui, contractul îi va fi reziliat. Eram obligați să încheiem colaborarea inclusiv dacă nu aveam acea clauză în contract.

Noi n-am avut probleme cu Mihai Voduț. Jocul lui a oscilat, dar din punct de vedere disciplinar n-am avut probleme”, a declarat Marcel Ghergu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

Mihai Voduț, SUSPENDARE NEMAIVĂZUTĂ după ce a pariat pe meciurile propriei echipe » Fostul jucător al Viitorului și-a aflat verdictul azi 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Decembrie 2019, 11:52

Cine sunt tartorii la comisiile de resort?Oricine-care e cat de cat corect-stie ca sunt oamenii lui Becali!Si cand zici Becali,nu poti sa nu te gandesti si la Hagi-cel care l-a dat afara pe bolovanu'ala!Inseamna ca i-a deranjat cu ceva pe cei doi tzantzari-care au "la degetu'mic"conducerea fotbalului mioritic!Altfel,cum sa se dea oa semenea sanctiune-care practic il distruge-pe reclamatia...fostei"iubite"!Ce Justitie o fi aia?Din Becalistan?

allstefans
allstefans  •  03 Decembrie 2019, 08:38

Intrebare: daca o da in judecata sa o puna pe *** sa plateasca daunele, pentru ca e un prejudiciu creat din cauza ei, a fost complicea lui ar trebui sa plateasca cel putin jumatate, apoi de cand are dreptul sa divulge intimitati fara sa plateasca pentru asta , . . R )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  03 Decembrie 2019, 05:09
Postat de bigbolo pe 02 Decembrie 2019, 20:37

Biblia te invata si ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Faci niste confuzii mari. Pedeapsa e prea mica pentru ce a facut individul. Cum sa pariezi pe meciurile in care joci!? Presupun ca ai votat cu psd...

L-au dat exemplu pt ca nu e jucătorul lu Prodanca si pt ca nu sare nimeni pt el. Au mai fost si sunt o grămadă care pariază. Dar cine e Voduț? Da asa e lumea asta ipocrita. Faci reclame la case de pariuri la greu, chiar prin actuali si foști fotbaliști si pe urma dam lecții. E ca si cum i-ai spune unui hoț ca daca fura se îmbogățește, apoi când te fură te miri de ce a furat. Cum s-au interzis reclamele la țigări așa ar trebuii sa fie interzise reclamele la pariuri. Pariurile sunt tot un viciu care distrug oameni! La fel ca alcoolul, țigările, etc

Vezi toate comentariile (14)
Comentează