FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Ciprian Marica, mesaj tranșant pentru spaniolul Pablo Cortacero: „Sunt bani pierduți! Nu are niciun beneficiu”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 11:21 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 12:01

Fostul internațional Ciprian Marica, în prezent patron al clubului Farul Constanța, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Acesta a vorbit despre evitarea primei retrogradări din istoria lui Dinamo, despre modul în care a fost ajutată de Federația Română de Fotbal și a comentat venirea noilor investitori spanioli în Ștefan cel Mare.

"Vreau să fiu corect și trebuie să spun că Dinamo a fost ajutată. Nu știu dacă se salva dacă jucau toate meciurile. Dinamo trecea printr-o perioadă grea, chiar dacă și câștigase. Decizia cu 16 echipe i-a ușurat. Eu sunt dinamovist, țin cu Dinamo și nu mă ascund. Nu am avut oportunitatea să cumpăr Dinamo, iar Dinamo mă depășește din toate punctele de vedere. La Dinamo pretențiile sunt foarte mari și pretențiile sunt foarte mari. Nimeni nu mai are răbdare", a spus Marica în exclusivitate la emisiunea GSP.RO.

Acesta știe problemele cu care se vor confrunta Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo: "Este un SA care nu poate beneficia de ajutor! După 30 de ani avem o lege a fiscalități după ce am stat cu 72% taxă pe salarii. Până nu am omorât sportul total... Au luat și ei o decizie acum 2 ani, iar acum ne mai trebuie 20 de ani pentru o lege a sponsorizării care să ne dea un beneficiu. Dinamo nu poate primi bani de la stat, iar sponsorii n-au niciun beneficiu, nicio facilitate. Practic sunt bani pierduți...".

"Fără stadion n-au nicio șansă!"

Fostul jucător al lui Dinamo vine și cu soluții clare pe care Cortacero trebuie să le rezolve cât mai rapid: "Dinamo trebuie să se focuseze pe două lucruri după părerea mea. Stadionul pentru că altfel nu va avea nicio șansă și doi, pepinieră. Aveau cea mai bună pepinieră pentru tineri jucători. Copiii nu se mai pot antrena la Dinamo și e o debandadă totală ce se întâmplă acolo. E o problemă că sunt două entități acolo. Cea mai proastă decizia a fost luată de Mutu, Contra și Negoiță când au desființat echipa a doua. Toți de atunci sunt acum la Liga 1 sau la Liga 2. Jucători aruncați pentru că s-a renunțat la echipa aia".

Cortacero a vorbit despre investitorii care se află în spatele proiectului de la Dinamo

CITEȘTE ȘI:

Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo. „Vor fugi ca iepurii! O să vedeți”

Dopaj la Astra Giurgiu? Clinica aruncă vina pe jucători, legea spune că doctorul e în culpă. Fotbaliștii riscă și 4 ani de suspendare

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
markksson
markksson  •  01 Octombrie 2020, 21:05

Marica cred ca isi doreste sa ajunga consilierul lui Cortacero, asa ar putea afla mai usor cand vine sotia lui Pablo la hotel in Bucuresti.

demolarii
demolarii  •  01 Octombrie 2020, 13:10

Marica își face reclama. El e valutist, nu dinamovist. Dacă îi era asa de drag Dinamo, promova cu Farul.....dar......cat despre retrogadare....sunt indicii că FRF împreună cu Balanescu au pus acest scenariu in practica pentru a obține trecerea la 16 echipe, aruncând praf in ochii spectatorilor. Similar cu hartie de la UEFA care cere desființarea cluburilor departamentale......

parpalache
parpalache  •  01 Octombrie 2020, 12:48

Marica dinamovist?Cat a jucat el pentru Dinamo?Si daca e dinamovist:1.-de ce face pe bodiguardul lui Ilie Nastase si se duce cu el in loja la toate meciuruile fcsb-ului?2.-de ce mananca ce nu trebuie, ca Dinamo a fost ajutata de frf pentru evitarea retrogradarii?Asta tot Ilșie Nasstase i-a bagat-o in cap?Nu stie ca Stoichita-omul pus de Becali la FRF-a decis incheierea campionatului,iar Burleanu nu a facut altceva decat sa se roage de Balanescu sa nu atace la TAS faradelegea,ca sa nu ruineze federatia?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close