FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚII

EXCLUSIV Ciprian Marica răspunde ironiilor lui Ionuț Negoiță: "N-a calculat cum și cât trebuie"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 14:47

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Ionuț Negoiță a ironizat ideea ca Ciprian Marica să preia Dinamo, iar fostul atacant a ținut să-i ofere o replică.

Deși nu ia în calcul să preia Dinamo, Marica susține că nici Ionuț Negoiță nu a calculat suficient de bine decizia de a se implica la club și îl acuză că nu a făcut performanță în "Ștefan cel Mare".

"N-am înțeles dacă Gigi Becali a glumit sau nu când mi-a sugerat să preiau Dinamo. Cert este că pentru a te implica la Dinamo, trebuie să te informezi de tot ceea ce e acolo. Eu nu m-am gândit să preiau echipa, nu sunt suficient de puternic financiar să susțin eu singur un asemenea club. Da, un club ca Dinamo e tentant.

S-au promis multe lucruri și toți suporterii așteaptă rezultate. Nu mai merge să promiți lucruri mici! Să vină un om cu suficienți bani pentru a face performanță! Nu consider că unul singur ar avea resurse să investească sume uriașe la Dinamo.

Domnul Negoiță poate a înțeles greșit, n-am avut nimic contra domniei sale. N-am crezut în proiectul dânsului, dar am apreciat că s-a întins cât și-a permis și nu a promis jucătorilor mai mult decât putea da. Îți asumi când vii la un club mare și criticile. E posibil să fie oameni care nu sunt de acord cu tine. Eu cred că dânsul n-a calculat cum și cât trebuie. S-a înhămat la o treabă ce l-a depășit", a replicat Marica pentru GSP.

Interviul complet cu Ionuț Negoiță poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  02 Ianuarie 2018, 14:02

Marica sa se duca la csa

zizu
zizu  •  30 Decembrie 2017, 09:23
Postat de zizu pe 29 Decembrie 2017, 19:15

Zici tu ca tu cu cele trei litere ale tale, demonstrezi desteptaciunea?

esti las rau ...botosaneni.ro...daca ma stergi cu orice postez! sau vrei sa ti zic as roma de botosani?..:)

balauru48
balauru48  •  30 Decembrie 2017, 02:51

si Marica a fost depasit de valoarea si traditia echipelor unde a pacalit fotbalul, dar totusi a jucat cateva meciuri si le-a luat banii la fraieri...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează