FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Cluburile din Liga 1, tot mai îngrijorate de criza coronavirus: „Nu știu ce soluții financiare vom mai găsi dacă se diminuează veniturile din drepturile TV”

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2020 10:01

Sepsi s-a aliniat la procedurile colegelor de eșalon după suspendarea campionatului și a dat liber jucătorilor până luni. 

Președintele Cornel Șfaițer spune că „Leo Grozavu chiar apucase să facă joi un antrenament mai tare, înainte să se anunțe decizia FRF, așa că pauza asta de câteva zile nu se va cunoaște la tonusul băieților. 

Le-am recomandat să stea liniștiți acasă, cu familiile, să nu riște nimic în această perioadă sensibilă. Ne revedem la club la începutul săptămânii viitoare în condiții totale de siguranță”. 

Cornel Șfaițer: „Toate echipele vor avea de suferit”

Referindu-se la potențialele pierderi din drepturile TV, oficialul covăsnenilor a punctat: „Toate echipele vor avea de suferit, chiar și CFR Cluj și FCSB, cluburi cu bugete și venituri mari

Orice ban în plus e bine venit, fiecare a luptat să fie mai sus în clasament inclusiv pentru a-și asigura sume mai generoase din drepturile TV, care reprezintă o gură de oxigen. 

Dacă ele se vor diminua din cauza stopării sezonului, fiecare va resimți probabil acest lucru. Nu știm de unde vom mai putea găsi soluții de compensare financiară”.

VIDEO // Stadionul lui Sepsi OSK prinde contur. Imagini filmate din dronă, cu viitorul stadion al covăsnenilor

Stadionul lui Sepsi OSK prinde contur. Imagini filmate din dronă, cu viitorul stadion al covăsnenilor

Vezi și: 

Coronavirusul schimbă formatul în Liga 1 » Scenariul total neașteptat: „E o premieră ce spun, dar ne gândim la varianta asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează