FOTBAL  »  Superliga  »  DESCRIERE

EXCLUSIV Colegii îl văd viitorul star al echipei naționale a României: "Lovește mingea mai bine ca Ronaldo"

Articol de , - Publicat joi, 22 septembrie 2016 09:32

Romario Benzar i-a făcut o descriere neașteptată noului puști-minune al lui Hagi, Florinel Coman, omul pe care "Regele" îl promovează încet, încet în echipă după plecarea lui Florin Tănase la Steaua.

"N-am văzut în România un jucător care să lovească mingea cum o face Coman. Mai bine ca Ronaldo, nu exagerez! La antrenamente, orice lovitură liberă executată de el e gol.

Are niște calități formidabile, va crește, în doi-trei ani va deveni un jucător de referință pentru Liga întâi. Hai că i-am crescut deja cota! Va trebui să facă cinste cu o masă la primul transfer!", a zis Benzar pentru GSP. 

Citește în ediția tipărită sau în cea digitală întreg interviul cu Romario Benzar, care povestește cum a trăit debutul la echipa națională contra Muntenegrului și despre experiența de căpitan la echipa "domnului Hagi"!

Toate detaliile sunt în articolul integral din ediția tipărită. Ziarul poate fi citit din zori la chioșc și online, AICI, după ora 00:00

Tot azi exclusiv print:

» Steaua a rupt campionatul! Cum s-a ajuns într-o situație nemaiîntâlnită în ultimii 10 ani în Liga 1

» Decizie incredibilă: CCA vrea să propună pe lista arbitrilor internaționali un "fluieraș" pe care-l expulzase din lotul național!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează