FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Concordia Chiajna a transferat un fost coechipier al lui Bastian Schweinsteiger

Joao Meira (centru) împreună cu Bogdan Apostu (dreapta) și Decebal Gheară (stânga) în momentul prezentării
Joao Meira (centru) împreună cu Bogdan Apostu (dreapta) și Decebal Gheară (stânga) în momentul prezentării

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 16:50

Concordia Chiajna tocmai a rezolvat transferul lui Joao Meira (31 de ani) un fundaș central portughez, care ultima dată a jucat la Valerenga. Fotbalistul a semnat pe un an și jumătate cu formația ilfoveană.

Cotat la 650.000 de euro, Meira are un CV interesant. A bifat în carieră echipe precum Vitoria Setubal, unde a crescut, Belenenses, unde a câștigat o Cupă a Portugaliei, dar și Chicago Fire.

Stoperul a jucat 59 de meciuri în MLS, a fost coleg cu Bastian Schweinsteiger și cu Răzvan Cociș. Are și 45 de meciuri în prima ligă din Portugalia.

„Joao va fi un câștig important pentru Concordia. A evoluat la un nivel ridicat, nu e tocmai simplu să joci alături de Bastian Schweinsteiger, iar MLS nu e un campionat unde se ajunge ușor. Concordia a câștigat în calitate în zona defensivă prin perfectarea acestui transfer”, a zis Bogdan Apostu pentru GSP.RO. 

Concordia Chiajna s-a mai înțeles ieri pentru aducerile lui Andrei Radu (22 de ani, fundaș stânga, ex CFR Cluj) și Jules Iloki (27 de ani), un mijlocaș dreapta francez crescut de Nantes.

Până acum se știe doar despărțirea de Paul Batin, atacant plecat în Cipru la Doxa. 

Citește și:

EXCLUSIV CFR îl împrumutase pe Andrei Radu la Dunărea Călărași, însă tocmai s-a înțeles cu un alt club din Liga 1! + încă un supertransfer anunțat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează