FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Concordia Chiajna s-a înţeles cu doi jucători importanţi! Ilfovenii transferă de la CFR şi FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 19:06

Concordia Chiajna a avut emoţii mari pînă spre finalul campionatului în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare. Imediat după ultima etapă, Marius Şumudică a anunţat că mai rămîne doar în cazul în care vor fi aduşi cîţiva jucători. 

Aşadar, primarul Mircea Minea s-a mişat rapid şi s-a înţeles cu doi jucători. Vasile Maftei şi Cătălin Straton au mari şanse de a juca din sezonul viitor la Chiajna. Cei doi vor semna în zilele următoare.

Fundaşul de 33 ani va pleca după 4 ani din Gruia, el fiind la final de contract cu CFR. Cătălin Straton (24 de ani) şi-a rezolvat şi el situaţia de la FC Vaslui, unde sînt mari probleme cu banii, şi va ajunge la Chiajna tot din postura de jucător liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zarqa
zarqa  •  30 Mai 2014, 21:40

V-le Maftei si Straton este exact zvonul unificarii Concordia -Rapid. Cred ca la asta se referea primarele. Poate urmeaza Ionut Voicu, poate Emil Dica si cu Sumudica (aflat deja in curte) =Rapid.

tbone
tbone  •  30 Mai 2014, 20:36

a ajuns chiajna sa transfere de la cefura =)) ce au ajuns si maghiarii astia, rasul satelor de langa capitala hahahahahahahahhahahahahahah

mbd555
mbd555  •  30 Mai 2014, 19:19

Hmmm...maftei la chiaja, oare urmeaza pancu, niculae si restul....?:))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează