LIGA 1    •   CANTONAMENT

EXCLUSIV Conflict în play-off! 3 jucători refuză să se mai întoarcă la echipă » Care e motivul + Fotbalistul salvat de antrenor

Articol de — Alin Grigore Vineri, 29 Iunie

Conflictul dintre actuala conducere de la Poli Iași și vechea conducere face victime colaterale la formația care în sezonul trecut a terminat pe locul 6 în play-off.GSP.ro a aflat că Platini, Pedro Mendes și Kizito au refuzat să se întoarcă în România pentru a se alătura lotului condus de Flavius Stoican, deși despre ultimii doi președintele Adrian Ambrosie a declarat că s-au prezentat la reunirea echipei. Cei trei sunt reprezentanți de impresarul Arcadie Zaporojanu, cel care se angaja sezonul trecut să aducă fotbaliști la echipa din Copou.

Totodată, cei trei jucători n-au făcut deplasarea în cantonamentul Iașiului de la Grădiște și nu vor merge cu echipa nici în stagiul de pregătire din Bolu, Turcia, care va începe luni. Aceștia vor să se transfere de la Iași.

Ștefănescu a fost convins de Stoican

Pe aceeași linie voia să meargă și Cătălin Ștefănescu (23 de ani), jucător adus de Arcadie Zaporojanu de la FCSB la Iași, însă acesta a fost convins de antrenorul Flavius Stoican să rămână la echipă și a făcut deplasarea cu moldovenii.

Schimbare totală în conducere

La Poli Iași s-a schimbat patronatul la începutul lunii iunie a acestui an. Omul de afaceri băimărean Horia Sabo a semnat un contract de asociere pe cinci ani cu echipa și a cooptat mai mulți oameni alături de el printre care și pe Tibor Selymeș, care e noul director sportiv. Singurii care și-au păstrat posturile au fost antrenorul Flavius Stoican și președintele Adrian Ambrosie.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase